Der kommer udendørsbiograf i Hillerøds nye bydel Favrholm.
Der kommer udendørsbiograf i Hillerøds nye bydel Favrholm.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Biotur under åben himmel i Hillerøds nye bydel

Idékonkurrence for Hillerøds nye bydel har fundet sin vinder

Nu er vinderen af idékonkurrencen for midlertidige aktiviteter i den nye bydel Favrholm fundet. Vinderen vil lave udendørsbiograf, så du til sommer kan tage et tæppe under armen, pakke picnickurven og glæde dig til en filmoplevelse i det fri.

At bruge det store grønne areal i Favrholm til picnic og udendørsbiograf er sådan en god idé, at manden bag har vundet en idékonkurrence udskrevet af Hillerød Kommune.

Bag idéen står hillerødborgeren Lars Lau Jensen, der er villig til at lægge frivillige kræfter i projektet. Konkurrencepræmien er 50.000 kroner til at finansiere idéen samt et gavekort på 5.000 kroner til Hillerød Shopping.

Liv i kommunen

Idékonkurrencen er udskrevet af Hillerød Kommune for at skabe liv og midlertidige aktiviteter i den kommende bydel Favrholm i Hillerød Syd. Alle interesserede har kunnet deltage i konkurrencen, og der er kommet mange gode idéer på bordet.

Økonomiudvalget har udpeget vinderen og har i vurderingen lagt vægt på, at picnic og udendørsbiograf kan være med til at gøre Favrholm til et område for alle og tiltrække mennesker til området.

Der går et stykke tid, før de første byggerier opføres i Favr-holm, og det glæder borgmester Dorte Meldgaard, at der allerede nu kommer liv til området med midlertidige aktiviteter:

”Picnic og udendørsbiograf kan give unge som ældre en anledning til at komme ud og se området i Favrholm, hvor den nye s-togstation, Nyt Hospital Nordsjælland og en masse nye boliger og erhverv vil skyde op inden for de næste år. Og så er det oplagt at bruge det store nuværende øde område til fællesskab og gode filmoplevelser,” siger hun.

På hjemmesiden www.favrholm.dk kan du læse meget mere om Favrholm og tilmelde dig et nyhedsbrev om udviklingen af bydelen.

-vik

Publiceret: 30. April 2017 08:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt