Billedtekst
Billedtekst
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Bandefolk fik dom i sag om trusler mod knivoffer

Ville true til tavshed under besøg på hospitalet. Også dom for afpressning

Fængselsstraffe på henholdsvis to, fire, fire, fire, seks og otte måneder. Sådan lød dommen fra Retten i Hillerød forleden i en sag om trusler mod en 21-årig, der blev stukket ned med kniv i Hillerød tilbage i februar måned 2016. En syvende mand på 29 år blev også kendt skyldig og skal mentalundersøges, inden han får sin straf. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

De syv dømte, der er imellem 23- og 34 år gamle, har ifølge avisen forbindelse til gruppen Loyal to Familia (LTF). De opsøgte det 21-årige knivoffer dagen efter, han blev stukket ned i krydset mellem Tulstrupvej og Møllevej i det vestlige Hillerød 8. februar. Det skete på hospitalet, hvor den 21-årige var indlagt. Dengang forsøgte mændene at true offeret til tavshed, skriver avisen. Både knivofferet og hans mor vidnede i retten. Tre af mændene blev også fundet skyldige i at have taget knivofferet med ud på en køretur, hvor han igen blev truet.

En 29-årig mand blev ved samme retssag kendt skyldig i at have afpresset en bartender p The Old Irish Pub på Torvet tilbage i januar i år. Afpresningen var foregået ved, at han ville have 1000 kroner tilbage for en flaske vodka, der næsten var tom. Den 29-årige blev bedt om at gå fra baren, da han var bandemedlem, skriver Frederiksborg Amts Avis.jbt

Publiceret: 08. Februar 2017 11:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt