På et stormøde i Grønnegadecentret blev det oplyst, at ældrecentret manglede 337.000 kroner for, at det hele kunne løbe rundt. Det vil Finn
På et stormøde i Grønnegadecentret blev det oplyst, at ældrecentret manglede 337.000 kroner for, at det hele kunne løbe rundt. Det vil Finn "Bager" Jensen være med til at afhjælpe med sin støttefest.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Støttefest for Grønnegadecentret

Formanden for Ålholm Vægtløftning, Finn "Bager" Jensen, er i gang med at arrangere en støttefest for Grønnegadecentret

Tekst og foto: John Jessen Hansen
"Det kan sgu ikke være rigtigt, at de ældre i Grønnegadecentret mangler penge. Derfor vil jeg godt være med til at skaffe dem lidt mønt til kassen ved at arrangere en fest, hvor hele overskuddet, som jeg forventer vil blive på cirka 15.000 kroner, går ubeskåret til centret. Jeg laver selv maden, køber drikkevarer ind de billigste steder, noget jeg for øvrigt har gjort den sidste måneds tid, og så tilbyder jeg selvfølgelig også min egen arbejdskraft gratis", siger Finn "Bager" Jensen til Hillerød Posten.

Fest med X Factor

"Underholdningen vil blive lagt i hænderne på Ulla Lindstrøm, også kaldet "Country-Ulla" fra Tulstrup. Ulla var den lokale X Factor-repræsentant ved den netop overståede konkurrence. Ole Peters spiller under middagen, og derefter spiller han op til dans med nogle af de sange, vi kender fra hans hånd, når der er viseaften i Hasta La Vista. Begge optræder gratis i den gode sags tjeneste. Serveringen sørger otte drenge fra Ålholm Væftløftning for", siger Finn "Bager" Jensen.

Arrangementet finder sted lørdag den 23. maj i Grønnegadecentrets store sal, hvor der er plads til 140 gæster. Det hele starter klokken 17, og prisen for hele arrangementet, tre retters menu med drikkevarer, kaffe, kage og underholdning, er 299 kroner.

Billetter kan købes i Grønnegadecentret.

Så er Finn
Så er Finn "Bager" Jensen igen på barrikaderne med støtte til de ældre. Denne gang gælder det støttefest den 23. maj i Grønnegadecentret.
Publiceret: 05. Maj 2009 12:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt