U14-fodboldpigerne fra samarbejdet mellem IS Skævinge, Gørløse og Brødeskov IF har modtaget 25,000 kroner fra Nordea Fonden til deres drømmetur til Costa Brava Cup i Spanien.
U14-fodboldpigerne fra samarbejdet mellem IS Skævinge, Gørløse og Brødeskov IF har modtaget 25,000 kroner fra Nordea Fonden til deres drømmetur til Costa Brava Cup i Spanien.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

25.000 kroner til fodbold-piger

Det kan være svært for de mindre fodboldklubber at få enderne til at mødes, når man gerne vil en tur til udlandet. Sådan er det også for fodboldsamarbejdet mellem IS Skævinge, Gørløse SI og Brødeskov IF på pigesiden, Hillerød Syd-Vest (HSV), og deres U14-hold.

Men nu har pigerne fået en gevaldig hjælpende hånd, da en ansøgning til Nordea Fonden har givet bid. Resultatet blev en check på 25.000 kroner, og dermed har holdet taget et stort skridt tættere på drømmen om at komme med til Costa Brava Cup i Spanien til efteråret.

Det flotte beløb skal lægges oven i de penge, holdet selv har skaffet ved at sælge lodder for Røde Kors, holdbilleder og et par andre tilskud.

”Vi er ikke helt i mål endnu med finansieringen af turen til Costa Brava i efterårsferien, så pigerne skal stadig ud og arbejde lidt mere for det - blandt andet laver vi en løbetest, hvor der sponsoreres med et beløb afhængig af, hvor langt pigerne løber,” siger holdets træner, Carsten Cilieborg.

Han har stået i spidsen for holdet de seneste seks år og har mærket, at det kan være svært at holde på spillerne i pigefodbold. Derfor strækker U14-holdet sig også over flere årgange, og nu er der en dedikeret kerne, der efterspørger mere træning, tilbage. Samtidig er trænerne fra DBU's sideblevet bedt om at udfordre spillerne mest mulig.

”I perioder har vi virkelig været en smal trup, men kernen har altid holdt ved, og de er rigtig dygtige, og dem, der er tilbage, elsker virkelig fodboldspillet. Derfor er det også en stor glæde for mig, at vi nu kan tilbyde dem en fodboldtur til Spanien,” siger Carsten Cilieborg.

Han overlader snart holdet til Jonas Andersen, der skal tage holdet det næste skridt - og videreudvikle holdets gode sammenhold.

Med en smal trup er der dog også masser af plads til nye spillere, hvis man har mod på at spille på et engageret og målrettet hold.

Publiceret: 17. Maj 2017 18:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt