ANNONCE

Hillerød Karate Do-Kai har åbent for tilmelding af nye medlemmer til og med 19. september.

Karate er sjovt for alle aldre

Kom i bedre form og bliv bedre til at fokusere på det væsentlige i nuet. Hillerød Karate Do-Kai optager nye medlemmer uanset alder til og med 19. september

Uanset om du er barn, ung, voksen eller senior m/k, er der plads til dig i Hillerød Karate Do-Kai. ”Vores vision er kort og godt, at det skal være sjovt at gå til karate. Derfor er vi en breddeklub, hvor der skal være plads til alle, både dem, der bruger karate som motionsform, og dem, der ønsker at dyrke karate på eliteplan,” siger Søren Larsen, chefinstruktør – eller Sensei – med sort bælte i 5. dan i Hillerød Karate Do-Kai.

Kom bare – i bare fødder

Hillerød Karate Do-Kai træner i FrederiksborgCentret og har åbent for tilmelding af nye medlemmer til og med 19. september.

Har du lyst til at prøve, om karate er noget for dig, skal du bare møde op til træning iført træningsbukser og en t-shirt. Det er gratis at træne med de to første gange.

Husk, at karate foregår med bare fødder!

”Vores vision er kort og godt, at det skal være sjovt at gå til karate,” siger Søren Larsen, chefinstruktør – eller Sensei – i Hillerød Karate Do-Kai.

 

 

Fysik og teknik

Mange forbinder udelukkende karate med disciplin, kæft, trit og retning, høje råb og hårde slag og spark.

”Vi gør meget for, at alle medlemmer skal føle sig trygge og lære mest muligt. Karate er ikke bare fysisk, men også meget teknisk. Du får sved på panden, kommer i bedre form og bliver bedre til at forsvare dig selv,” siger Søren Larsen.

Karate kan hjælpe dig med at komme i balance og få mere overskud i en hektisk hverdag.

 

 

Nærvær og fokus

Et vigtigt element i karate er evnen til at være til i nuet og koncentrere sig maksimalt om det væsentlige i den situation, du står i.

Dén evne har du også gavn af uden for dojo’en, som en karate-træningssal hedder på japansk.

”Karate kan hjælpe dig med at komme i balance og få mere overskud i en hektisk hverdag, hvor du hele tiden skal være omstillingsparat og konstant skal forholde dig til mange ting. Karate giver dig nogle værktøjer, du kan bruge til at arbejde med både dit nærvær, din fokus og din medfølelse, fordi en vigtig del af karate faktisk består i at tage hensyn til hinanden,” siger Søren Larsen.

Hillerød Karate Do-Kai er den største klub under det danske Shotokan-forbund JKA.

 

 

Også plads til dig

Hillerød Karate Do-Kai, der dyrker klassisk Shotokan-karate, fik i sommer sin første verdensmester, da et af klubbens store talenter, Niels Frederik Bjerre, sammen med tre andre unge danske kæmpere vandt VM i holdkamp for drenge under 15 år.

Hillerød Karate Do-Kai er den største klub under det danske Shotokan-forbund JKA.

Her er både elite og bredde – og der er også plads til dig.

Hillerød Karate Do-Kai

Milnersvej 39, 1. sal

3400 Hillerød

Mail: hillerodkarate@klub-modul.dk

Facebook: @hillerodkarate