Blandt de mange tilbud i Firmaidræt Hillerød er indendørs cykling - også på hold kun for mænd. Pressefoto

Blandt de mange tilbud i Firmaidræt Hillerød er indendørs cykling - også på hold kun for mænd. Pressefoto

Firmaidræt Hillerød klar igen med motion for alle

Foreningen tager hul på efterårssæsonen mandag 3. september

aktiviteter Firmaidræt Hillerød, der er én af Hillerøds største idrætsforeninger med mere end 6.000 medlemmer, er nu klar med det nye efterårsprogram.

Sportschef Dorte Dahl er er klar til at byde velkommen til en ny efterårssæson fra mandag 3. september med stort set alle former for idræt og motion lige fra floorball, svømning, badminton, dart og (vinter)petanque, linedance, over til de mere fitness- og afspændingsprægede aktiviteter som indendørs cykling med puls, zumba, multimotion, mixmotion, styrke, Qigong samt yoga.

Aktiviteterne er fordelt på både formiddagshold og aftenhold hele ugen.

Motion for mænd hitter

Motion for 'rigtige mænd' har været populært efter tv-udsendelserne af samme navn. Nu er det ikke bare 'rigtige' mænd, der kan være med, men alle mænd uanset fysisk formåen, vægt, alder etc.

For holdet gælder det, at det skal være sjovt og at der skal trænes med en masse forskellige aktiviteter lige fra cykling (indendørs), step, boksetræning, cirkeltræning – ja kun deltagernes fantasi sætter grænsen.

Opgaven er at få kroppen i balance og det sker hver torsdag fra kl. 19.15 i Firmaidrættens Hus, hvor samvær og team-spirit er i højsædet.

Firmaidrættens Hus over for Tenniscentret i Sportskilen er motionsstedet, hvor man byder på en kombination af gode fysiske og hyggelige forhold, en fantastisk instruktørstab samt mulighed for samvær - og der er altid gratis kaffe på kanden, lover Dorte Dahl.

Firmaidræt åben for alle

"Mange stiller spørgsmålet, om de kan dyrke idræt og motion under firmaidrætten i Hillerød, selvom man ikke har noget tilhørsforhold til en arbejdsplads/virksomhed. Og ja, det kan man godt," fortæller Dorte Dahl i en pressemeddelelse.

"Firmaidrættens hovedmålgruppe er naturligt nok virksomheder, men Firmaidræt Hillerød er en åben forening som enhver anden forening i Hillerød, og det betyder at alle, der ønsker at være med – unge som ældre – kan optages som medlem uden firmatilknytning," fortsætter hun.

Læs mere på www.firmaidræt-hillerød.dk, hvor man også kan tilmelde sig.

jesl

Publiceret 18 August 2018 06:30