Lions er med på Super Senior-messen

Der arbejdes lige nu hårdt i kulisserne for at få alle aftaler på plads til den forestående livsstilsmesse i Frederiksborg Centeret: Super Senior i dagene 21. – 22. april.

Hallen kommer til at bugne af blomster, madvarer og meget andet til inspiration for de besøgende, der er på jagt efter gode ideer. Lions Hillerød vil også være på plads i hallen med tombola med mange gevinster på lodderne.

Lions Hillerød har opdrættet grise på friland i 25 år og har kun haft tilfredse kunder.

Lions deltager for at skabe et overskud, som efterfølgende doneres til velgørende formål. I år er det besluttet, at to formål tilgodeses i den forbindelse. Det ene er Special Olympics Idrætsfestival, SOI for handicappede, og det andet er Børneafdelingerne ved Hillerød Hospital.

Sport med et smil

SOI afholder stævne i weekenden 25. – 27. maj i Helsingør, under sloganet: ”Sport med et smil”. Sideløbende hermed rettes der fokus på, at idræt er et godt værktøj til at styrke sundhed og selvværd. Dette kommer til udtryk ved, at deltagerne får mulighed for at få et sundhedstjek i ”Helthy Athletes”. Lions mener, det er to rigtig gode formål, som absolut er værdige til støtte.

logy

Publiceret 16 April 2018 18:00

SENESTE TV