To nye navne til New Note Festival

Electronica og syret pop til sommerens festival i Hillerød

New Note Festival 2018 er klar med to nye navne til sommerens program.

De præsenterer Hong Kong og Hôy La på plakaten.

Hong Kong er noget for dem, der elsker syret pop, fusionsjazzet trip hop vibe og skæve størrelser. Duoen består af fætrene Joachim Lorch-Shierning og Johan Knutz Haavik, der har udviklet et tekstunivers, som omkredser en mystisk onkel med karriere i shipping i Hong Kong.

“Det sprudler med energi og fængende melodier, når bandet er på scenen. Vi kan garantere dig, at du får singlen 'Blomster og Porcelæn' på hjernen,” lyder det festivalbookerne.

Bandet er en del af musikkollektivet Vellness Plader og med debutalbummet 'Sundowner' lige på trapperne, gigs på bl.a. Lille Vega, Salon Pissoir, SPOT Festival, Pumpehuset og Heartland Festival, er Hong Kong et band, man helt klart skal hole øje med i løbet af 2018.

Electronica

Hôy La er en trip hop og electronica-inspireret gruppe med norske Ingri Høyland Kvamstad i spidsen.

“Forestil dig at stå til intim koncert med Portishead, som hypnotiserer dig med melankolske, men blide undertoner. Det er sådan cirka sådan, det føles at være til koncert med Hôy La. Ingri drager publikum med sin karismatiske udstråling og mystiske ømme stemmeleje. Hun møder dig med nærhed og vugger dig ind i en trance, du ikke ønsker at forlade,” skriver bookerne i en pressemeddelelse.

Hôy La og deres single 'Please' fra 2017 har skabt meget opmærksomhed både herhjemme og i udlandet, og bandet er flere steder blevet kaldt 'one to watch'.

Resten af programmet vil løbende blive offentliggjort hen over foråret. Festivalen har allerede offentliggjort, at navne som Veto, Emil Kruse, Fugleflugten, Moses: “Andreas” og Silent Laika, Female Forest og JÆRV optræder på årets festivali og omkring Klaverfabrikken.

New Note Festival er Hillerøds musikfestival, hvor frivillighed, bæredygtighed, lokal forankring og vækstlagsmusik står som de bærende søjler. Den 13. udgave af festivalen løber af stablen fra den 2. til 4. august

Billetter til kan købes på www.newnotefestival.dk.

Også Hôy La gæster Hillerød.

Også Hôy La gæster Hillerød.

Publiceret 13 April 2018 19:00

SENESTE TV