Borgerdrevet købmandscafé byder på koncerter og aftentur

Jordnær i Gadevang inviterer alle interesserede til koncertaftner og aftentur i mosen

Cafeen Jordnær i Gadevang startede som et pop-up-projekt i foråret 2015 og er nu etableret som en borgerdrevet købmandscafé, hvor en mindre hær af frivillige sørger for, at gadevængere, og hvem der ellers kommer forbi, har et bæredygtigt indkøbs- og mødested.

Ud over indkøbsmulighederne tilbyder Jordnær rigtig mange arrangementer som initieres af gadevængere og andre interesserede.

Siden december er åbningstiden udvidet med torsdag eftermiddag og aften, hvor der har været købmandsåbent, hyggelig middag efterfulgt af kulturelle indslag.

Indholdet af såvel mad som underholdning varierer fra uge til uge. Der er blandt andet musik - både fra lokale og gennem samarbejde med Klaverfabrikken.

Koncerter

Således inviterer cafeen til koncert med Aggerbæk//Jepsen torsdag 19. april kl. 20.30. Fra kl. 18.30 serveres der mad. Tjek menuen på Facebook / Gadevang Købmandscafé. Der tages ingen entré, men bidrag modtages gerne.

Tirsdag d. 24. april kl. 19 er der generalforsamling, hvor initiativtagerne fortæller om de mange gode ting, der er sket i Jordnær i det forgangne år – og holder fanen højt for en spændende fremtid. Alle er velkomne – også til en plads i bestyrelsen.

Aftentur i Gadevang Mose

Onsdag 9. maj inviterer Jordnær til aftentur i Gadevang Mose med naturguide og efterfølgende samvær i caféen. Deltagerne mødes kl. 19.30 ved mosens start på Nørre Søvej i Gadevang. Tilmelding på bangogbang@mail.dk.

Alle er velkomne til at blive medlem af Jordnær eller blot modtage nyhedsbrev, hvor Jordnær skriver om det økologiske vareudvalg, arrangementer og andre hyggelige ting. Send en mail til mail@koebmandjordnaer.dk.

Ideer, initiativer til arrangementer med mere er meget velkomne.

Jordnærs adresse er Gadeledsvej 7, Gadevang, 3400 Hillerød.

Publiceret 13 April 2018 04:00

SENESTE TV