Ekstra åbent i Slægtsforsknings-cafeen

Bibliotekets slægtsforskningscafé har åbent den første og den trejde fredag i hver måned mellem klokken 10 og 13 frem til den 1. juni, hvorefter der holdes sommerferie i juli og august.

Men nu er cafeen også klar med et ekstra tilbud til dem, der ikke har mulighed for at måde op på en af de nævnte fredage. Lørdag den 14. april holder cafeen nemlig ekstraordinært åbent mellem klokken 10 og 13.

“Så er du nysgerrig på, hvad slægtsforskning er? Hvor stammer du fra? Hvem er din familie? Har du haft lyst til at komme i gang med at finde svarene, så er her en lejlighed til at komme godt i gang. Du får hjælp, inspiration og vejledning af en gruppe erfarne frivillige slægtsforskere, som giver dig indblik i en spændende verden af oplysninger om din familie. Er du allerede i gang med at forske, men mangler hjælp til at komme videre, så kig forbi caféen. Tag endelig alle oplysninger og papirer som allerede eksisterer med – det er først skridt frem mod nye oplysninger,” skriver folkene bag Slægtsforskningscafeen i en pressemeddelelse.

Arrangementet er gratis og foregår i Undervisningslokalet på biblioteket Christiansgade 1.

mw

Publiceret 09 April 2018 07:00

SENESTE TV