Ud at gå i Sophienborg

Frivillige bag ny gågruppe tilbyder ture i roligt tempo for mindre mobile ældre hver tirsdag fra 10. april

Tre frivillige fra Frivilligcenter Hillerød har nu taget initiativ til en ny gågruppe i Sophienborg.

Plejecenter Sophienborg har tilbudt at være base for gågruppen, som mødes hver tirsdag kl. 10 året rundt og i al slags vejr ved hovedindgangen til plejecentret og går en tur på cirka 45 minutter. Første gang er tirsdag 10. april, og turen slutter med kaffe, te og hyggeligt samvær på plejecentret.

Ideen med en gågruppe er at gøre det nemt og overkommeligt for flere mindre mobile ældre at komme ud og bevæge sig i selskab med andre ældre fra lokalområdet.

Alle kan være med

Turene er korte og foregår i et roligt tempo, så alle kan være med, uanset om man bruger stok, rollator eller bare ikke kan gå så langt. Tilmelding er ikke nødvendig, deltagelse er gratis, og man dukker bare op.

I 2017 startede igangsætterne en gågruppe ved Brohuset i Hillerød Øst, og på ét år er gruppen vokset fra 2 til 23 deltagere. Gruppen har et rigtig godt sammenhold, og de er gode til at fejre sociale begivenheder sammen som for eksempel julefrokost og runde fødselsdage.

Den nye gågruppe i Sophienborg er den syvende i rækken. En oversigt over alle gågrupper og yderligere info kan findes på www.frivilligcenter-hillerod.dk. jesl

Publiceret 08 April 2018 18:00

SENESTE TV