Flere indbrud hen over påsken

Tyve har været på togt i Skævinge, Hillerød og Strø i påskedagene

Af
Jens Berg Thomsen

Mellem den 27. marts og mandag den 2. april om formiddagen er der brudt et vindue op til en villa på Fiskemestervej i Hillerød. Badeværelset og soveværelset er gennemrodet, og der er ikke overblik over, hvad der er stjålet, lyder meldingen fra politiet.

På Carlsbergvej har der også været ubudne gæster. Det er sket mellem den 30. marts og den 2. april, hvor et kædervindue er brudt op, og villaen er blevet gennemrodet. Der er stjålet et fjernsyn, nogle smykker, et ur og en cykel fra stedet, står der på døgnrapporten.

Fik du læst: VIDEO: Parkinsonramte danser smilet frem

Heller ikke butikslivet er gået ram forbi i den kristne højtid. Tirsdag morgen klokken 1.43 er tyve kommet ind i Men's Shop på Slotsgade i Hillerød. Det er alarmselskabet, der har anmeldt indbruddet, og tyvene har været inde i butikken i omkring et minut. Tyvene er på ukendt vis kommet ind via butikkens hoveddør. Der er ikke overblik over, hvad der er stjålet.

Onsdag aften inden påske og frem til torsdag eftermiddag klokken 14.10 har politiet fået en anmeldelse om et indbrud i en villa på Dyrelunden i Skævinge. Her er et vindue brudt op, og der er stjålet smykker, et Go Pro-kamera, et Canon-kamera og otte flasker shampoo. Også Strø Kirke har haft indbrud. Det er sket mellem onsdag klokken 14.30 og fredag klokken 15, hvor en port til kirkens maskinrum er brudt op. Her er der ikke noget overblik over, hvad der er stjålet, men det er konstateret, at tyvene har gennemrodet stedet.

Læs også: Frækt: Dansende tyve stjal mobiltelefon på Hillerød Station

Et badeværelsesvindue er brudt op på en villa på Rentemestervej i Hillerød. Det er sket på et tidspunkt mellem den 26. marts om formiddagen og den 31. marts klokken 13.05. Tyven har stjålet smykker og parfume, oplyser politiet.

Endelig er en alarm gået klokken 4.56 mandag morgen på en villa på Postmosen i Hillerød. Her er der stjålet smykker, fortæller politiet via døgnrapporten.

null

Publiceret 04 April 2018 11:30

SENESTE TV