Danseopvisning i hallen

Stenhøj Dans er klar til den årlige Danseopvisning. Der er lagt op til fire timers forskelligartet dans

Søndag 8. april fra klokken 14 og cirka fire timer frem afholder Stenhøj Dans deres årlige danseopvisning i Frederiksborghallen.

“Her bliver der budt på optræden af alle aldersklasser, lige fra treårsalderen og op i den ”meget voksne” alder. Der bliver masser af flot dans, god musik og flotte kostumer, når der danses både standarddans og latinamerikanske danse, hip hop, disco, street og showdans. Danserne på gulvet vil være både elever, som er med i opvisningen for første gang og elever, som har været med mange gange før, hvoraf nogle af danserne er blandt Danmarks bedste,” skriver Stenhøj Dans i en pressemeddelelse.

Læs også: Se billeder: Dansende dagdrømme i Hillerød

Stenhøj Dans lægger stor vægt på, at programmet skal være afvekslende, og at holdene ”friskt” afløser hinanden på gulvet, så der hele tiden sker noget ”nyt”. “Det gennemgående tema i opvisningen i år er ”TV-program-serier”, hvor der er flotte showindslag koreograferet over forskellige serier, som hver især henvender sig til børn, unge eller voksne.

Så på det store dansegulv bliver der dansenumre, som vil være ”bygget over” serier som for eksempel ”Toppen af poppen”, ”Årgang 0”, ”Den store bagedyst”, ”Nybyggerne”, ”Onkel Reje”, ”Badehotellet”, ”Kurs mod fjerne kyster” med flere.”

Alle er velkomne og billetter købes ved indgangen.

Publiceret 03 April 2018 06:00

SENESTE TV