Nordsjælland Håndbold forstærker sig på højrefløjen

Nicolas Lundbye skifter fra KIF Kolding København til Nordsjælland Håndbold

Nordsjælland Håndbold har hermed fornøjelsen at præsentere 26-årige Nicolas Lundbye Kristiansen som ny mand i Nordsjælland Håndbold fra 1. juli. Nicolas kommer fra KIF Kolding København, hvor han har været i 2 år. Kontrakten gælder for et år, skriver Nordsjælland Håndbold i en pressemeddelelse.

“Tredje gang blev lykkens gang med Nicolas. Vi har jagtet ham lige siden hans tid i HIK, hvor han prøvetrænede hos os. KIF København blev de to forrige gange foretrukket, men nu er vi glade for han har skrevet med os”, udtaler cheftræner Ian Marko Fog og fortsætter.

Læs også: Ærgerligt nederlag til Nordsjælland

“Han er en meget spændende spiller med et stort potentiale. Eksplosiv og hurtig i sine gennembrud, godt skydende fra distancen, og med et fint overblik. Med ham på holdet kan vi lægge et større tryk fra vores højre side, og han kommer til at udgøre en farlig duo med Jesper Dahl. Forsvarsmæssigt kan han stadig forbedre sig, men konstellationen med Dahl giver os også mulighed for at benytte dem begge samtidigt, hvor de så kan skifte plads i forsvaret. Han har taget nogle store skridt i ligaen, er meget seriøs med sin træning, men har været uheldig med skader. Kan vi holde ham fit, så tror jeg på vi kan lægge endnu et niveau på hans spil” siger Ian Marko Fog.

Hovedpersonen selv deler også ud af roser i pressemeddelelsen.

“Mit valg faldt på Nordsjælland, fordi jeg ser et godt set up udenfor banen, men også på trænerposten, hvor der arbejdes hårdt med udvikling af den enkelte spiller såvel som holdet syntes jeg lyder spændende. Derudover et meget afbalanceret hold, hvor alle kender sin rolle, og har deres at byde ind med, siger Nicolas Lundbye.

Gisli

Publiceret 28 March 2018 20:00

SENESTE TV