Lidl kunne i onsdags fremvise de første illustrationer af deres nye butik i Øst - her ses Kristian Pedersen. Foto: Mdt

Lidl kunne i onsdags fremvise de første illustrationer af deres nye butik i Øst - her ses Kristian Pedersen. Foto: Mdt

Lidl:

Vi åbner flere butikker i Hillerød

Inden for en-to måneder offentliggør Lidl endnu et sted, hvor de åbner butik i Hillerød. Det fortalte udviklingschef på orienteringsmøde

Først til efteråret slår Lidl dørene op for den nye butik på Centervænget i Hillerød - men allerede nu kan koncernen afsløre, at den butik ikke bliver kædens eneste i Hillerød.

Det kom frem under det orienteringsmøde, Lidl havde inviteret til i lokalerne, hvor Spar tidligere holdt til på Centervænget onsdag aften.

“I morgen (torsdag red.) åbner vi en ny butik i Skagen, og det bliver butik nummer 110. Vi har planer om at blive meget større og gerne nå op på 200 butikker i Danmark inden 10 år,” sagde projektudvikler Christina Birlie foran de omkring 80-90 mennesker, som var samlet til mødet til sodavand, doughnuts og småkager.

Læs også: Lidl: "Vi er mennesker og ikke bare en stor maskine"

Kigger på to steder

Og når der skal åbnes 10 butikker om året - så er Hillerød en interessant kommune at kigge på for Lidl, forklarede hun:

“Der er ingen tvivl om, vi gerne har villet til Hillerød længe - faktisk siden vi åbnede i Danmark for mange år siden. Men det er altså først lykkedes nu. For vi havde et ønske om at åbne en stor butik med gode parkeringsforhold, og det er svært at finde. Men det har vi fundet her i en stor ejendom, som bliver flot, når den står færdig. Den bliver næsten ikke til at kende i forhold til, hvad I kender”. Christina Birlie har selv færdedes i kvarteret og været ude i den gamle Spar-købmand for at lære handlemønstre og mennesker i området at kende, sagde hun, og kaldte stedet “det perfekte sted” for Lidl at åbne.

“Jeg kan godt afsløre, at det her ikke bliver den sidste butik, vi åbner i Hillerød. Men det bliver den første - så må vi se, hvornår den næste kommer til,” sagde hun.

Udviklingschef Kristian Pedersen uddybede senere over for Hillerød Posten, at Lidl inden for en måned eller to vil offentliggøre endnu et sted, hvor de åbner butik i Hillerød. Hvor det præcis er, vil han dog ikke ud med, men det bliver i Hillerød - ikke i omegnslandsbyerne:

“Vi kigger på to steder i Hillerød,” sagde han.

Publiceret 26 March 2018 05:00