Over 2000 mennesker lagde vejen forbi HGI-opvisning

HGIs gymnastikhold viste deres kunnen i Frederiksborgcentret, hvor der også blev delt priser ud til ledere og gode kammerater. 2300 mennesker lagde vejen forbi hallen

Årets gymnastikopvisning i HGI Gymnastik og Trampolin blev søndag 18. marts klokken 9.45 skudt i gang i Frederiksborgcentret med en fælles indmarch, hvor foreningens cirka 800 medlemmer gik samlet på gulvet. Her var alle hold repræsenteret, lige fra familiemix over parkour, Grandprix og spring til Seniormotionsdamer og Ældre i bevægelse.

“Det var en fantastisk dag, hvor alle gymnaster fik lov til at vise, hvad de har arbejdet på hele sæsonen. For mange af holdene var det sæsonens højdepunkt, og for foreningens opvisningshold var det starten på et forår og en sommer fyldt med masser af opvisninger rundt om i landet,” fortæller formand Charlotte Mangor Callesen i en pressemeddelelse.

Grand prix-piger

Grand Prix-pigerne viste, hvorfor de netop har taget to bronze og en guldmedalje med hjem fra Sjællandsmesterskaberne, og Triple Team leverede en opvisning af så høj kvalitet og underholdningsværdi, at de for femte år i træk er blevet udtaget til DGI Gymnastikkavalkade i Farum Arena i april.

HGI Tripleteam. Pressefoto

HGI Tripleteam. Pressefoto

Tombola samlede ind

To af foreningens GrandPrix-hold er blevet udtaget til at deltage i udenlandske konkurrencer, og det koster penge at komme af sted fire gange her til sommer. Derfor havde de fået stablet en tombola på benene, hvor alle interesserede kunne støtte pigernes ved at købe lodder og vinde præmier, som pigerne havde fået sponsoreret af flere lokale firmaer, inklusiv et gavekort på 5000 kroner fra Designa Køkken i Hillerød. Det lykkedes pigerne at skrabe lige under 17.000 kroner sammen, og det er ifølge formanden “over alt forventning og en kæmpe hjælp til deres tur”.

HGI Tripleteam. Pressefoto

HGI Tripleteam. Pressefoto

Historiens første klubmesterskaber

Som noget nyt i år blev der afholdt klubmesterskaber i de fire discipliner: Frø, Bro, Y og håndstand. Alle kunne deltage, og mange stillede op til denne nye tradition.

Der var tæt konkurrence og vinderen af Frø-konkurrencen (Mathilde Thomsen fra Triple Team), måtte stå i næsten otte minutter, hvor hun bar hele sin vægt kun på hænderne. Vinderne i de fire discipliner var: Mathilde Thomsen fra Triple Team (Frø/tudse), Freya Shultz fra Aspirant Team (Bro), Sigri Nissen, der er hjælpeinstruktør (Håndstand) og Maria Jensen fra Triple Team (Y).

Troldeungerne mellem tre og fem år holdt også opvisning. Pressefoto

Troldeungerne mellem tre og fem år holdt også opvisning. Pressefoto

Uddeling af HGI Priserne 2018

Som noget helt nyt havde HGI hovedforening besluttet sig for at bruge gymnastikkens arrangement til at uddele årets HGI-Priser. Sidste år modtog Triple Team prisen for godt kammeratskab, mens deres instruktør Louise Bluhm modtog prisen for årets ungdomsleder.

I år gik de tre priser til følgende: Mette Frederiksen (HGI Bordtennis) fik FIF vandrepokal for godt kammeratskab. Jannie Carlsen (Hillerød Fodbold) fik prisen som Årets Leder, og HGI herre senior 1 fik HGI Prisen for bedste resultat for at spille holdet i division.

“Alt i alt var det en fantastisk dag med rigtig mange glade børn og voksne samlet for at hylde gymnastikken i Hillerød. På hele dagen kom der cirka 2300 mennesker forbi i hallen,” fortæller Charlotte Mangor Callesen, som glæder sig til den kommende sæson, som starter 1. september 2018 med tilmelding fra 1. august på hgigym.dk.

Publiceret 26 March 2018 20:00

SENESTE TV