DEBAT:

“Drop idéen om parkering på Hillerød Camping”

Torben Groth Hansen, Vinkelvej 6, Hillerød

Fredag 16. marts kunne man læse i Frederiksborg Amts Avis, at den kommunale forvaltning har set på, hvordan man kan etablere flere parkeringspladser i bymidten. En af idéerne er at nedlægge Hillerød Camping og eventuelt Dyrskuepladsen for i stedet at lave parkeringsplads.

Læs også: Udvalg udskyder jagten på parkeringspladser

Jeg synes, at den idé skal skrinlægges hurtigst muligt.

Campingpladsen og Dyrskuepladsen er skønne oaser midt i byen. Det er helt unikt – og kendt viden om i Europa – at Hillerød har en bynær campingplads.

Den tiltrækker tusindvis af gæster hvert år. De kommer blandt andet, fordi det er nemt at komme op i byen, og de lægger masser af penge i byens forretninger, restauranter, cafeer m.v.

Samtidig er campingpladsen en aktiv del af byens kulturliv, blandt andet til Kulturnatten. Tænk også på, hvor mange støjgener en stor parkeringsplads ville skabe for områdets beboere.

Jeg synes hellere, at man skulle se på mulighed for at udvikle campingpladsen yderligere – inden for de rammer, hvor den ligger i dag. Det ville være visionært og understøtte turistlivet og Hillerøds position som Nordsjællands midtpunkt.

Publiceret 19 March 2018 20:00

SENESTE TV