Tobias Eiberg Jørgensen er ny mand i Nordsjælland Håndbold

Indstillingen til spillet har imponeret trænertrioen, og nu har han fået kontrakt

Af
Af Rosa Bech

Nordsjælland Håndbold kan stolt præsentere Tobias Eiberg Jørgensen som ny spiller i truppen.

Tobias Eiberg Jørgensen kan til sommer iklæde sig den grønne trøje i Nordsjælland Håndbold. Her vil han indtræde som playmaker eller bagspiller. Tobias Eiberg Jørgensen har de seneste to år spillet for Ajax København, hvor han har udviklet sig til en stor profil i 1. Division.

Fik du læst: Håndboldens kilometerjagt blev en succes

“Tobias er en spiller, vi har fulgt længe”, siger Ian Marko Fog Cheftræner i Nordsjælland Håndbold.

Tobias Eiberg Jørgensen, spilleren med det forpligtende efternavn, har en VM-sølvmedalje med sig fra sin baggrund på det danske U-21 landshold, men det er først og fremmest hans indstilling til spillet, der har imponeret trænertrioen.

”Han løber altid de ekstra meter, der skal til. Han har et godt drive i sit spil, super overblik, og kan som playmaker for alvor sætte tempo i spillet. På trods af han ikke er blandt de største, dækker han fint op, og er især i kontrafasen farlig med sin speed. Vi tror på, han kan tage det næste skridt i sin karriere hos os, og glæder os meget til at arbejde med ham”, siger Ian Marko Fog.

Selv ser Tobias Eiberg Jørgensen frem til at spille for Nordsjælland Håndbold.

“Jeg ser frem til de nye udfordringer. Jeg håber på at kunne bidrage til at fastholde det momentum, som holdet og klubben er indeni. Jeg håber på at fortsætte min udvikling som håndboldspiller” siger Tobias Eiberg Jørgensen.

Publiceret 12 March 2018 13:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV