Flere medlemmer af pensionistklubben i Øst

Østbyens Pensionistklub har fået flere medlemmer og går et travlt forår i møde

2018 har fået en positiv start for Østbyens Pensionistklub.

“Flere personer har været forbi og lyttet til vores foredrag og det har givet en lille fremgang af medlemmer, ligesom klubben har følgerne på Facebook, som gerne vil holdes orienteret om kommende tiltag i klubben. Dette kan være foredrag og udflugter,” siger Birgit Barreth, formand for Østbyens Pensionistklub i en pressemeddelelse.

En anden positiv oplevelse har også været den kontakt fra nabobyer med pensionistklubber, hvor der er udvekslet information til hinanden, omkring foredragsholdere med mere.

Banko og foredrag

“Om vore aktiviteter de næste par måneder, kan jeg oplyse om vores bankospil den første fredag i måneden. Her har Kiosk Bien i Slotsarkaderne stillet en flot kurv til rådighed, som trækkes på indgangsnummer, ligesom der nu er gavekort til midtbyens butikker, hvis man har pladen fuld. Herudover er der besøg af Mirakelpriser, der fremviser tøj til enhver pengepung,” fortæller formanden.

Der er foredrag 11. marts med titlen ”Bag enhver mand – kvinderne i det danske kongehus” med lektor Sebastian Olden–Jørgensen. Foredraget omhandler kvinderne i det danske kongehus fra Christian IX"s dronning Louise til kronprinsesse Mary.

13. april vil et af klubbens medlemmer, Inge-Lise Lindgren, fortælle om en af sine spændende rejser til Polen.

20. april er der besøg af den lokale præst, Thyge Enevoldsen. Han vil fortælle om hans virke som turguide på ture til Hvide Sande, som han har arrangeret flere gange.

Birgit Barreth oplyser at man som førtids -eller pensionist er velkommen til at besøge Østbyens Pensionistklub ved et af klubbens arrangementer, inden et eventuelt medlemskab.

Klubben mødes i Brohuset, Østervang 103 i Hillerød om fredagen kl. 14-16.

Man kan også finde klubben på Facebook under Østbyens Pensionistklub. logy

Publiceret 12 March 2018 05:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV