Øv:

Klaverfabrikken vandt ikke en Danish Music Award

Det blev desværre ikke til en Danish Music Award for Klaverfabrikken, der var nomineret i kategorien for ’Danmarks bedste spillested for folk og folkemusik’

Af
Martin Warming

Martin Warming

Armene røg i vejret til lørdagens prisuddeling Danish Music Awards Folk (DMA) i Århus. Men armene tilhørte desværre ikke Klaverfabrikken. Det lokale spillested var nomineret i kategorien for 'Danmarks bedste spillested for folk og folkemusik', og dermed har Klaverfabrikken nu været nomineret fire gange uden at vinde prise, men Jens Arne Antoft, der er bestyrelseformand for Klaverfabrikken, glæder sig selvsagt over at være nomineret endnu engang.

Fik du læst: Laura fra Hillerød kåret som landets bedste frisørelev

”Vores kerneopgave som regionalt spillested er at udvikle koncertrammer og koncepter for nichemusikken - eller den musik, der har svære levevilkår og derfor støttes af offentlige midler. Vores frivillige, der arbejder med folk og folkemusik, arbejder benhårdt for at skabe de bedst tænkelige rammer for musikere, publikum og frivillige. Nomineringen er et skulderklap, der smitter i alle husets mange afdelinger. Anerkendelse betyder meget i et frivilligt miljø, hvor ildsjæle løfter en stor opgave på vegne af fællesskabet. Vi arbejder hver dag for, at endnu flere skal tage del i nye kulturoplevelser – og det arbejde fortsætter vi troligt med,” siger Jens Arne Antoft i en pressemeddelelse.

Hillerød på landkortet

Kommunens kultur- og fritidsudvalg ser frem til at fortsætte samarbejdet med Klaverfabrikken.

“Selv om det ikke blev til en pris denne gang, ønsker jeg Klaverfabrikken og husets mange frivillige tillykke med den flotte nominering og det flotte arbejde, de gør for byen. Klaverfabrikken er med deres høje niveau, som blandt andet ses gennem nomineringer og tidligere DMA-priser, med til at sætte Hillerød på danmarkskortet som en kulturby i udvikling. Når vores kulturinstitutioner henter anerkendelse på nationalt plan, så er det tegn på, at vi gør det godt lokalt. Samarbejdet mellem Hillerød Kommune og Klaverfabrikken har efterhånden varet i mere end 20 år. En periode præget af konstant udvikling, vækst og stigende kvalitet i byens kulturudbud,” siger Rikke Macholm (SF), der er formand for Kultur og Fritidsudvalget, i pressemeddelelsen fra Klaverfabrikken.

Læs også: Souvenirs giver koncert i Hillerød

Den næste koncert i folk-klubben på Klaverfabrikken er i øvrigt på lørdag den 17. marts hvor Marin/Roswall spiller. Dagen efter arrangerer folk-klubben workshop med de optrædende musikere.

Publiceret 12 March 2018 07:48

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV