DEBAT:

Stress og hvad så?

Lars Mikkelsen, Toftevænget 30, Skævinge

Pensionsselskabet PFA melder, at de har haft en stigning i anmeldte stress-sager på 43 procent fra 2014 til 2017 til PFA's sundhedsforsikring. PFA har lavet en undersøgelse over 17.500 kunder. Hver femte af dem havde i de seneste to uger haft problemer af den art.

Da jeg var ung knoklede vi, men stress var ukendt dengang. Det var der ingen, der havde.

Hvad kan der være sket siden da? Er der kommet flere giftrester og tilsætninger i maden?

Jo, men næppe en principiel ændring.

I de sidste 20-30 år er antallet af trådløse energier (wifi m.v.) kommet til som noget nyt. Jeg kan ikke umiddelbart se andre store ændringer. Men kan andre måske?

Jeg kender mange, som er helt invaliderede af EM (ElektroMagnetiske stråler) – også i vores kommune.

De er så overfølsomme, så de for eksempel får problemer af en mobil på lang afstand og elektrisk lys. De kan ikke færdes i det offentlige rum med for eksempel tog og busser med wifi.

Samfundet anerkender ikke disse menneskers egentlige problemer. De får ikke hjælp.

Nu forværres situationen. Ved en lov i 2013 blev det indført, at alle el-målere skal forsynes med nye målere, der kan fjernaflæses. Det sker hos os ved en indbygget mobiltelefon, der sender trådløst uafbrudt året rundt.

Nu står Skævinge for tur.

Der er ingen dispensationsmuligheder i loven. Det er en tvangslov for alle. En lov, der gør endnu flere syge, må være i strid med Grundloven – i hvert fald mod ånden i loven.

Publiceret 09 March 2018 16:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV