Nordsjælland Håndbold kæmper videre:

Kilometerjagten blev en stor succes

Årets ’Kilometerjagten’ gav flere penge til klubben end nogensinde. Klubben er dog endnu ikke i mål med redde økonomien

Nordsjælland Håndbold er endnu ikke i mål, når det handler om redde klubbens økonomi - men der sker masser af positive ting, meddeler klubben i en pressemeddelelse.

Forleden afholdt klubben den årlige indsamlingsbegivenhed 'Kilometerjagten' i Frederiksborgcentret, hvor ni hold dystede på cyklerne om at samle mest muligt ind til den trængte håndboldklub.

Kilometerjagten 2018 blev en stor succes, oplyser formand Jørgen Simonsen i pressemeddelelsen:

“Den indbragte et rekordstort beløb til Nordsjælland Håndbold. De ni cykelholdejere solgte tilsammen 123 anparter, og det indbragte den nette sum af kr. 470.000, hvilket er næsten kr. 200.000 mere end sidste år”.

Det var Team Helsinge ALL Stars, som kørte flest penge ind.

Fik du læst: To på hospitalet: Fodgænger kørt ned af cyklist

Tro på fremtiden

I det hele taget er krisestemningen afløst af tro på fremtiden i klubben, skriver klubben - der desværre måtte lide et nederlag på 29-32 til topholdet Skjern i onsdagens hjemmekamp i Helsinge.

Der er nedsat arbejdsgrupper af frivillige, som arbejder på at skaffe penge til klubben, og adskillige partneraftale er forlænget, mens nye er indgået.

Mange spørger, om klubben er i mål, udtaler Jørgen Simonsen i meddelelsen:

”Men virkeligheden er jo den, at man aldrig kommer i mål, hvad angår økonomi i en sportsklub. Vi mangler stadig en del for at holde ambitionsniveauet - det er en løbende proces. Vi har ambitioner om at løfte os sportsligt over de næste år. Så vi har brug for al den økonomi vi kan skaffe”.

Team Helsinge Håndbold kørte flest penge ind, nemlig 100.555 kroner, med rytterne Kristian Nøller Asmussen, Kasper Klitgaard, Brian Nielsen og Mikael Fruelund. Foto: Jan Stephan

Team Helsinge Håndbold kørte flest penge ind, nemlig 100.555 kroner, med rytterne Kristian Nøller Asmussen, Kasper Klitgaard, Brian Nielsen og Mikael Fruelund. Foto: Jan Stephan

Arbejder ved siden af

Mange af klubbens spillere har arbejde ved siden af. F.eks. arbejder holdets anfører, Dan Beck Hansen, og forsvarsstyrmanden Anders Mose til daglig som tømrere, mens klubbens 1. målmand, Mike Jensen, til daglig arbejder som VVS'er.

Samtidig har klubben adskillige gange spillere på rundens hold, mens playmaker Johan Meklenborg er 888ligaens topscorer foran topspillere som Bo Spellerberg og Anders Eggert.

”Vi er enormt stolte af at kunne kæmpe med på det her niveau mod klubber, der har budgetter, der er 5-6 gange højere, og som har fuldtidsprofessionelle spillere,” siger Jørgen Simonsen.

Nordsjælland Håndbold spiller mod Mors-Thy lørdag 17. marts klokken 15 i Frederiksborgcentret. Næste udekamp er søndag den 11. marts kl. 16 mod Ribe-Esbjerg i Ribe Fritidscenter.Mdt

Publiceret 09 March 2018 07:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV