HGI's gymnaster viste deres kunnen frem

HGI’s gymnastikhold var med til opvisning i Frederiksborgcentret. Også 18. marts kan alle se deres kunnen til stor opvisning

Tre opvisningshold deltog, da HGI inviterede til miniopvisning på Grønnevang Skole torsdag 1. marts. Her viste Springtøserne, Aspirant Team og Triple Team årets opvisninger frem for alle, som havde lyst til at komme forbi og se dem.

Der kom lidt over 100 mennesker, som ved samme lejlighed kunne købe kage og sodavand af Triple Team, som samler penge ind til deres tur til Italien til sommer, hvor de skal deltage i Festival del sole.

Akrobatik og spring

Pigerne på holdet Springtøserne er mellem 8 og 11 år og træner to gange om ugen. De har både akrobatik, spring og rytme i årets opvisning. I år håber de på at blive udtaget til DGI's gallaopvisning, hvor HGI tidligere har haft flere springhold med.

Springtøserne træner to gange om ugen. Privatfoto: Karsten Pagh

Springtøserne træner to gange om ugen. Privatfoto: Karsten Pagh

Fem hold til opvisning

Lørdag 3. marts deltog fem af foreningens hold i DGI's forårsopvisning i FrederiksborgCentret. Ud over de udtagede hold Springtøserne, Aspirant Team og Triple Team deltog også 110 gymnaster fra HGI's Spring 9+ hold, som fyldte hele gulvet med både spring og rytme.

Springholdet Triple Team, som træner tre gange om ugen, har i løbet af de næste tre måneder seks opvisninger rundt omkring på Sjælland.

Som det ene ud af to hold fra Nordsjælland har Triple Team også fået muligheden for at varme op for selveste verdensholdet til deres show på Frederiksberg. De er nemlig med i en konkurrence, som DGI afholder, hvor forskellige udtaget springhold er med i konkurrencen om at få lov til at varme op for verdensholdet på deres tour rundt om i Danmark. Hvem, der endeligt får lov, findes ved en afstemning på www.dgi.dk.

18. marts viser alle HGI’s gymnastikhold deres kunnen frem til stor opvisningsdag i Frederiksborghallen. Privatfoto

18. marts viser alle HGI’s gymnastikhold deres kunnen frem til stor opvisningsdag i Frederiksborghallen. Privatfoto

Opvisning i Frederiksborgcentret

HGI afholder søndag 18. marts opvisning i Frederiksborgcentret, hvor cirka 700 af deres gymnaster giver opvisning og viser, hvad de har arbejdet på hele sæsonen. Der er indmarch klokken 9.45, og så viser forskellige hold deres kunnen frem, indentil klokken 16.15, hvor der er udmarch.

Publiceret 08 March 2018 15:00

SENESTE TV