Medaljeregn over hillerød-gymnaster

Fire hold stillede op og tre medaljer kom i hus til Sjællandsmesterskaber

Der var både glimmer i håret, spænding i luften og sommerfugle i maven, da de fire hold fra Hillerød Grand Prix Gymnastik i lørdags mødtes i Farum Arena. Mange timers træning skulle endelig stå årets første rigtige prøve ved Sjællandsmesterskaberne, og pigerne var helt klar til at gå på gulvet og vise, hvad de kunne.

Det første hold på gulvet var team Ixia, der stillede op i microrækken. Holdet er nystartet i august og består af ni piger i alderen fem til otte år. De blev efterfølgende belønnet med en tredje plads og bronzemedalje.

Sjællandsmestre

Det næste hold på gulvet var team Alpinia, der stillede op i mini mono 1. division. Holdet løb med 1. pladsen og titlen som Sjællandsmestre 2018.

Derefter var det team Amaryllis, der stillede op i Tweens rækken, og de udførte deres serie med avancerede spring og løft, som kræver stor koordination, styrke og smidighed fra pigerne. Serien blev belønnet med endnu en 3. plads til Hillerød Grand Prix Gymnastik.

Dicentra fik den højeste score af de fire hold fra Hillerød. Privatfoto

Dicentra fik den højeste score af de fire hold fra Hillerød. Privatfoto

Tæt på i senior-række

Det sidste hold fra klubben, som skulle på gulvet, var team Dicentra, der stillede op i senior Fri rækken. Det erfarne konkurrencehold gennemførte en serie, der bød på både spring, løft, smidighed og styrke. På trods af den højeste score af de fire hold fra Hillerød, var det ikke nok til at sikre sig en medalje i deres række - det blev i stedet til en 4. plads. Mdt

Holdet Ixia fik bronze i mikrorækken. Privatfoto

Holdet Ixia fik bronze i mikrorækken. Privatfoto

Alpinia hev også en guldmedalje i hus. Privatfoto

Alpinia hev også en guldmedalje i hus. Privatfoto

Publiceret 07 March 2018 14:00

SENESTE TV