Hillerød Taekwondo Klub har fået ny cheftræner

Carsten A. Pedersen er allerede et kendt ansigt i klubben

Efter at have været uden cheftræner i et års tid, er det lykkedes Hillerød Taekwondo Klub at indgå samarbejde med Carsten A. Pedersen.

Carsten A. Pedersen er ikke ukendt med Hillerød Taekwondo Klub, da han hele sidste år støttede klubben ved bælteprøver, og også har trænet klubbens sortbælter ved forskellige lejligheder.

Den nye cheftræner er en af de højst uddannede danskere inden for Taekwondo, og opnåede i 2016 graden 7. Dan efter 30 års træning.

Carsten A. Pedersen er oprindelig fra Thisted, hvor han i 1991 blev uddannet til 1. Dan. Siden er han endt på sjællandsk grund og har været forbi flere klubber, hvor han har fungeret som instruktør.

Undervejs i karrieren har Carsten A. Pedersen både været ude at kæmpe til kampstævner samt stillet op til teknikstævner, hvor der fokuseres på at gå en række serier, som i taekwondo kaldes taegeuk eller poomse.

Desuden har Carsten A. Pedersen gennem 15 år fungeret som en slags underviser/censor i den landsdækkende forening Sim Uu Taekwondo og er nu i en tilsvarende position under Dansk Taekwondo Forbund, hvor han sammen med en række kompetente udøvere er med til at indstille, godkende og tildele eleverne deres nye sorte bælte.

Et kæmpe løft for klubben

Når Carsten A. Pedersen selv skal modtage ny lærdom eller hente inspiration, sker det under en koreansk stormester i Sim Uu. Her er det blandt andet stormester Ko Tai Jeong, indehaver af 9. Dan, som sørger for at vejlede og guide ham.

“Vi er super glade for at have fået Carsten til klubben. Det vil vi kunne mærke i alle kroge af klubben, og vi får et kæmpe løft på alle fronter,” siger formand Jesper Olsen i en pressemeddelelse fra Hillerød Taekwondo Klub.

“Vi har det sidste år oplevet en rigtig god medlemsfremgang, og den ser ud til at fortsætte. Det skal være sjovt og udviklende at træne, så man føler, man får noget ud af at være i klubben - både i træningssalen og udenfor - og med tilgangen af Carsten som cheftræner, bliver det kun endnu bedre,” fortsætter han.jesl

Carsten Pedersen er en af de højst uddannede danskere inden for taekwondo, oplyser klubben. Pressefoto

Carsten Pedersen er en af de højst uddannede danskere inden for taekwondo, oplyser klubben. Pressefoto

Publiceret 03 March 2018 06:30

SENESTE TV