Der er åbent hus på Skovskolen i Nødebo på torsdag den 1. marts. Pressefoto

Der er åbent hus på Skovskolen i Nødebo på torsdag den 1. marts. Pressefoto

Åbent hus på Skovskolen

Torsdag den 1. marts kan du høre mere om Skovskolens grønne uddannelser

Skovskolen i Nødebo inviterer til åbent hus på torsdag den 1. marts mellem klokken 17 og 21.

“Aftenen er en oplagt mulighed for at blive klogere på de mange grønne uddannelser og efteruddannelser, Skovskolen tilbyder. Programmet inkluderer både rundvisninger og hjemmebag. Om du er ung og søger en grøn erhvervs- eller bacheloruddannelse, eller lidt ældre og er på udkig efter en efteruddannelsen inden for friluftsliv; så får du mulighed for at høre om begge dele,” skriver Skovskolen i en pressemeddelelse om arrangementet.

Fik du læst: Løftet pegefinger fra politiet: "Gå IKKE ud på isen"

Studerende, undervisere og studievejledere vil stå klar til at fortælle og svare på spørgsmål. Uddannelserne, du kan høre om, er: Have- og parkingeniør, Natur- og kulturformidler, Skov- og landskabsingeniør og Skov- og naturtekniker. Efteruddannelserne er Friluftsvejleder, Parkdiplom og Diplommodul i Friluftsliv og Udemotion.

“Uddannelserne har alle naturen som udgangspunkt, også den bynære. Det gør Skovskolens placering tæt på Hillerød og alligevel midt i Gribskov ideel. Mellem oplæg og spørgerunder kan du få en rundvisning, der giver dig indblik i det unikke studiemiljø,” står der endvidere i pressemeddelelsen.

Fik du læst: Judo-trænere får årets trænerpris

Trænger du til en pause i programmet, kan du hygge dig med bålkaffe og få en smagsprøve på Spisehusets hjemmebagte kage. Undervejs er der mulighed for en snak med de studerende i blokhuscaféen 'Flækken'.

Du kan læse mere om aftenens program på skovskolen.ku.dk/aabenthus.

mw

Uddannelserne på Skovskolen har alle naturen som udgangspunkt. Pressefoto

Uddannelserne på Skovskolen har alle naturen som udgangspunkt. Pressefoto

null

Publiceret 27 February 2018 11:00

SENESTE TV