Judo-trænere får årets trænerpris

Peter Treldal og hjælpetræner Anette Wiingaard får Trænerprisen 2018

Af
Martin Warming

Martin Warming

Det bliver de to judo-trænere Peter Treldal og Anette Wiingaard fra Hillerød Judoklub, der får årets 'Trænerprisen' i Hillerød.

De to deler den fornemme pris for deres arbejde og store og store engagement på 'speciel needs-holdet' i klubben, som har kørt i 11 år. Special needs er for alle, der har brug for ekstra støtte, og der er blandt andet kæmpere med 1. og 2. grads autisme, muskelsvind og downsyndrom med på holdet.

Fik du læst: Street-Lab fejrer sin fødselsdag med et brag

“Peter Treldal og hjælpetræner Anette Wiingaard giver drengene den støtte, de har brug for, og flere af dem har været til stævne og kæmper nu på det 'normale' kamphold. Her har de igen dannet venskaber og opnået mere judoforståelse. Dette havde dog ikke været muligt uden det springbræt og grundlag, som Peter og Annette har skabt med speciel needs-holdet,” står der blandt andet i motiveringen for indstillingen.

Og Michael ALbrechtsen, der er formand for Hillerød Judoklub, er selvfølgelig stolt over, at to af klubbens trænere nu får den flotte pris.

For Hillerød Judoklub betyder det rigtig meget, at vores to dygtige trænere får anerkendelse for det kæmpe og anderledes arbejde, de udfører. Som får som klub vist, at vi er andet end en 'blot' en almindelig klub, som alle andre. Vi kender ikke andre klubber på Sjælland, som har dette tilbud til denne målgruppe. Vi tager et socialt ansvar.

De to trænere fik den glædelige nyhed overrakt til en træning forleden. Den officielle overrækkelse af prisen finder sted på 'Idrættens Dag' fredag den 16. marts i FrederiksborgCentret, hvor Hillerød Kommunes idrætsudøvere bliver hædret for deres sportsresultater i 2017.

På scecial needs-holder er der blandt andet kæmpere med 1. og 2. grads autisme, muskelsvind og downsyndrom.

På scecial needs-holder er der blandt andet kæmpere med 1. og 2. grads autisme, muskelsvind og downsyndrom.

null

Publiceret 26 February 2018 05:00

SENESTE TV