Lasse Uth bliver også et år mere i Nordsjælland Håndbold

Nordsjælland Håndbold har forlænget med endnu en nøglespiller

Endnu en nøglespiller fortsætter næste sæson i Nordsjælland Håndbold. Den stærke venstrefløj Lasse Uth har underskrevet en kontrakt for et år mere i den grønne trøje.

Læs også: Håndbold: Anføreren snupper en sæson mere

”Lasse er prototypen på en moderne fløj, skåret i granit. Eksplosiv, stærk og en rigtig dygtig forsvarsspiller, som både kan dække den fremskudte position og aflaste på en back i midterforsvaret. Vi hentede ham i sin tid som afløser for Landin, og han har været med hele vejen fra den første oprykning til nu, som en absolut nøglespiller. Jeg har aldrig oplevet ham bedre end i denne sæson. For mig er han en undervurderet spiller i ligaen, og det kan vi kun være glade for i Nordsjælland Håndbold. Der er stadig parametre, hvor han kan løfte sig, men overordnet set, er vi bare rigtig glade for, at det lykkes os at holde på ham en sæson mere,” lyder det fra cheftræner Ian Marko Fog i en pressemeddelelse.

”Jeg er super glad for at være i klubben, og glad for at have forlænget med et år. Jeg tror stadig meget på det projekt, jeg var med til at starte for snart fire år siden, da jeg kom til klubben, og jeg synes, der er rigtigt meget potentiale på vores hold - hvilket man også har kunnet se i store dele af denne sæson,” siger Lasse Uth selv.

mw

Publiceret 24 February 2018 16:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV