Følg bordtennis-kampe på hjemmebane

Hjemmekampe i StigaDivisionen både torsdag og fredag

Hillerøds StigaDivisionshold med Daniel Simonsen, Peter Svenningsen, Tom Jarvis og Supanut (”Beam”) får travlt sidst på ugen. De skal nemlig spille kampe tre dage i træk, og to af kampene kan opleves på hjemmebanen i FrederiksborgCentret.

Hvis man kigger i tabellen, ligger Hillerød lige nu nummer 4 med seks point.

“Det er en overraskende god placering, inden grundspillets slutspurt sættes ind. Faktisk kan spillerne tillade sig at drømme om en plads i slutspillet. Men først skal der hentes flere point, så kom og støt holdet,” skriver Torsten Olav Sejr Hansen, næstformand i HGI Hillerød Bordtennis, i en mail til Hillerød Posten.

Thailandske Beam kommer med en dugfrisk grandprix-sejr fra Roskilde GP, og Daniel er i skrivende stund i Hodonin i Ungarn for at forsøge at kvalificiere sig til Ungdoms OL. Daniel og Peter Svenningsen sluttede for nyligt som 1'er og 2'er i junior-rækken ved Top12, og Tom Jarvis er i forrygende form, og netop udtaget til Team World Cup af sit forbund TableTennis England.

Torsdag hjemme mod Herlev

Torsdag kl. 19.30 tager HGI Hillerød Bordtennis imod Herlev. Herlev er også et midterhold, og de kan stille med brasilianske Eric Jouti (WR92), svenske Martin Lovén og Frederiks Cöster.

Som fjerdemand kan Herlev stille med fx Frank Gyldskov (til dagligt træner for Hillerøds mange seriehold) eller Dennis Dyhr Rasmussen (tidligere Hillerød-spiller).

Fredag hjemme mod Penthouse CPH

Fredag kl. 19 kommer Penthouse CPH på besøg i FrederiksborgCentret. Penthouse CPH stiller oftest med en hær af tidligere seniorlandsholdsspillere som Kasper Sternberg Sjelle, Morten Hyrup Rasmussen og Christian ”Bønne” Kongsgaard.

Desuden kan Penthouse komme med unge 'kanoner' som Thor B. Christensen, Martin Buch Andersen eller Mikkel Emborg.

Lørdag ude mod Roskilde

Lørdag kl. 14 gælder det udekampen mod de mangeårige danske mestre fra Roskilde. Holdet der med navne som Michael Maze, Yujia Zhai, Laurens Tromer og Allan Bentsen har i år haft en imponerende flot sæson i Champions League.

Kampsponsor er den lokale thailandske restaurant Thai4you. Der er gratis entré til alle kampene.

Publiceret 14 February 2018 20:00

SENESTE TV