Anna synger ’Starlight’ i SlotsArkaderne på fredag

Anna Ritsmar, der fik en flot 2. plads ved Melodi Grand Prixet forleden, synger på hjemmebane på fredag

Af
Martin Warming

Martin Warming

Hillerød Posten præsenterer på fredag den 16. februar klokken 17 en akustisk minikoncert med Anna Ritsmar, der fik en flot 2. plads ved lørdagens danske Melodi Grand Prix med sangen 'Starlight'.

Den talentfulde sangerinde, der selv kommer fra Hillerød, tager sin ukulele med og har lovet os at synge et par sange eller tre - blandt andet 'Starlight' - når hun kigger forbi torvet ved Glitter i SlotsArkaderne på fredag klokken 17.

Anna Ritsmar var den yngste deltager ved årets Melodi Grand Prix og røg videre til finalen, hvor hun fik over 30 procent af stemmerne - kun overgået af vikinge-sangen 'Higher Ground'.

Læs også: Hillerøds nye grand prix-stjerne: "Det vildeste jeg nogensinde har prøvet"

“Jeg havde det sådan at bare det at nå til finalen, var virkeligt stort. Jeg havde virkelig ikke regnet med det, så jeg var helt vildt glad for at komme i finalen. En andenplads er helt fin med mig, og jeg blev faktisk slet ikke skuffet over ikke at vinde. Jeg er bare glad for, at jeg har været med, og at jeg nåede så langt, som jeg gjorde,” har Anna Ritsmar tidligere sagt til Hillerød Posten.

Og på fredag klokken 17 kan du altså møde det unge stjerneskud på hjemmebane, når hun giver akustisk minikoncert i SlotsArkaderne. Der er selvfølgelig gratis adgang, og alle er velkomne til at kigge forbi torvet ved Glitter klokken 17 - og mon ikke Anna også kan lokkes til at skrive en autograf eller to?

Publiceret 13 February 2018 17:30

SENESTE TV