Syng med Tue West, spis og snak på Grundtvigs Højskole

Kom til fællesspisning og hør Tue Wests højskolesangbogfavoritter

“Det Danmark, der synger sammen, hører sammen”.

Sådan lyder parolen for 'Syng, spis og snak', som næste gang løber af stablen tirsdag 13. februar kl. 18-20.

Grundtvigs Højskole åbner dørene for alle, der har lyst til at tage del i fællesskabet omkring god højskolekultur med sang og samtale over et godt måltid mad. Klokken 18 er der velkomst og en sang, inden der serveres et godt økologisk måltid mad tilberedt af højskolens køkken.

Tue Wests favoritter

Efter maden er der fællessang fra Højskolesangbogen. Sangen ledes af højskoleforstander Jakob Mejlhede og musiker og højskolelærer Tue West. Sammen vil de fortælle om de sange, deltagerne skal synge sammen, og Tue West vil fremføre og fortolke et par af sine egne favoritter fra Højskolesangbogen.

Efter sangen byder højskolen på kaffe og kage, og arrangørerne forventer, at arrangementet slutter kl. 20.

Målet med aftenen er også, at man under måltidet og over kaffen får snakket med nogen, man ikke kender, og højskolen opfordrer derfor til, at familier sætter sig ved nogen, de ikke kender.

Det koster 40 kroner pr. person at deltage (gratis for børn under 12 år) som betales ved indgangen - forhåndstilmelding er ikke nødvendig.

'Syng, spis, snak' har som mål at skabe et rum for menneskers oplevelse af samhørighed og fællesskab. Fællessang og fællesspisning er afsæt for at skabe nye møder mellem mennesker og invitere nye grupper indenfor i en stærk tradition for fællessang. 'Syng, spis og snak' er et pilotprojekt, og fra projektstart september 2017 deltager 10 højskoler.

Publiceret 11 February 2018 19:00

SENESTE TV