Bibliotek ser på kroppen i mikroskop

Hillerød Bibliotek lægger kroppen under mikroskopet i stort fælles videnskabstema. 66 biblioteker og Danmarks Radio hylder og begejstres over videnskaben i hele 2018. I foråret er det kroppen, der lægges under mikroskopet i temaet ”Viden Skaber os”.

”Viden skaber os – kroppen” er overskriften, når biblioteker fra hele landet i uge 7 til 10 undersøger kroppen indefra og ud. Der bydes på aktiviteter, som følger menneskekroppens fire livsfaser; barn, ung, voksen og gammel. Temaet bliver kort og godt en hyldest til vores krop.

Gennem de fire uger vil kroppen blive belyst i gennem flere forskellige aktiviteter og udstillinger på Hillerød Bibliotek. Hver uge repræsenterer en specifik livsfase, og aktiviteterne komme til at blive afspejlet i dette. Du har for eksempel mulighed for at se en mini-udstilling af fosterets udvikling, deltage i kropsquizzen, diskutere kroppen med andre borgere til Samtalesalon og få foretaget en Bodyage test. Udover aktiviteterne vil der også være litteraturudstillinger, der åbner for videnskabens verden på forskellige måder. Du kan få et overblik over temaet på www.hilbib.dk/videnskaberos.

Temaet ”Viden skaber os - kroppen” skabes i samarbejde med DR.

Publiceret 09 February 2018 19:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV