DEBAT:

Kunde-valg i Nykredit/Totalkredit i Nordsjælland

Bo Grenaae Hansen, Lindevej 1, Skævinge, og Torben Ebbesen, Frederiksværksgade 141, Hillerød

Nu får Nordsjælland endelig mulighed for at skifte ud i Nykredits repræsentantskab, efter adskillige bidragsstigninger de senere år.

De sidste to år har der været højlydte kundeprotester over de voldsomme bidragsstigninger på bolig- og erhvervslån i Totalkredit og Nykredit. Repræsentantskabets 104 medlemmer vælges for fire år af gangen. Det er indtil nu lykkedes 11 kritiske kunder at komme ind i andre landsdele og sætte fokus på kundernes interesser.

Alle Nykredit- og Totalkreditkunder er blevet inviteret til valgmøde 8. marts i Ballerup Arena ved brev i deres e-boks. Vi vil gerne opfordre alle til at udøve deres valgret enten ved at møde op til valgmødet eller ved at afgive fuldmagt til en deltager, som taler deres sag.

Nykredit har begrundet bidragsstigningerne med kommende kapitalkrav fra Basel-komiteen, og selvom kapitalkravene ikke er blevet nær så høje som påstået af Nykredit, har Nykredit ikke nogen planer om at sætte bidragssatserne ned igen.

Ud over kamp for lavere bidragssatser er der behov for repræsentanter, som kæmper for bedre lånemuligheder til yderområder og mulighed for nedsparingslån til ældre boligejere med friværdi.

Som jeres lokale kandidater repræsenterer vi kundernes interesser. Vi har brug for stor støtte til valget, da Nykredits valgsystem favoriserer de Nykredit-kandidater, som allerede sidder i repræsentantskabet.

Tilmeld jer valget på www.forenetkredit.dk og mød op og stem eller afgiv fuldmagt til en repræsentant. Vi behøver både fuldmagter og fuldmagtsbærere til repræsentantskabsvalget 8. marts i Ballerup Superarena.

Se mere om os på www.kunderneskandidat.dk.

Publiceret 08 February 2018 18:00

SENESTE TV