Mette Thiesen valgt som spidskandidat til Folketinget:

“Det er en fantastisk ære”

Mette Thiesen bliver spidskandidat i Nordsjælland for sit parti Nye Borgerlige ved et kommende folketingsvalg

Af
Jens Berg Thomsen

Mette Thiesen, byrådsmedlem fra Hillerød, bliver Nye Borgerliges spidskandidat til Folketinget i Nordsjælland. Det er blevet offentliggjort på et pressemøde onsdag.

Mette Thiesen opnåede som den første og eneste at blive valgt for sit parti ved seneste kommunalvalg, hvor hun tidligere havde været medlem for Det Konservative Folkeparti, men nu handler det altså om en plads i Folketinget.

“Det er en fantastisk ære at være spidskandidat i Nordsjælland, som er min hjemmebane. Jeg glæder mig til at stå i spidsen for vores kampagne,” siger Mette Thiesen.

Læs også: Nye Borgerlige kom ind i byrådet i Hillerød - som eneste kommune i landet

Vil blive i Hillerød

Partiet ligger ifølge Berlingske Barometer i skrivende stund lige til at komme ind i Folketinget. Hvis det lykkes, når der engang kommer valg, bliver Mette Thiesen siddende i byrådet i Hillerød, hvor hun også sidder i dag.

“Det er min plan. Jeg har mulighed for at have dobbeltmandat, og det betyder meget for mig at bidrage til den retning, som jeg mener, at Hillerød skal tage, og så er jeg ydmyg over for de, der har stemt på mig til kommunalvalget,” siger Mette Thiesen.

Mette Thiesen fik 484 personlige stemmer i hillerødkredsen ved seneste folketingsvalg i 2015, hvor hun stillede op for Konservative, mens stemmetallet var over 800 ved det seneste kommunalvalg som spidskandidat for Nye Borgerlige i Hillerød.

null

Publiceret 07 February 2018 13:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV