Drama endte med Nordsjælland-sejr

Nordsjælland slog mandag KIF Kolding København med 31-29

Efter et sandt målshow de sidste tre minutter hev Nordsjælland Håndbold mandag aften sejren hjem mod KIF Kolding København.

Sejren endte på 31-29, skriver håndboldklubben på Facebook og sender et stort tak til “alle de mange tilskuere i Helsingør, som var med til at skabe en fantastisk stemning”.

De to klubber duellerede om 8. pladsen i herrernes håndboldliga - en plads der er vigtig i form af at være den sidste adgangsgivende plads til slutspillet.

Læs også: Trænerteam forlænger i kriseramt klub

Målshow

Stillingen var 26-26 med tre minutter tilbage af kampen, skriver TV2 Sport, men så indledte begge hold et målshow til sidst, hvor Nordsjælland viste sig skarpest og tog sejren med 31-29.

Særligt 21-årige Carl-Emil Haunstrup gjorde det godt og scorede ni gange på 10 forsøg fra sin position på højre fløj.

Nordsjælland Håndbold overtager nu 8.-pladsen, mens KIF ligger ét point efter.

Profil stopper

Klubben kunne mandag offentliggøre, at trænerteamet med Ian Marko Fog i spidsen fortsætter i klubben, som har økonomiske problemer og mangler at samle 1,2 millioner kroner ind. Samtidig blev det mandag bekræftet, at profil-spilleren Nicolai Pedersen forlader klubben, skriver TV2 Sport. Hvor han fortsætter karrieren, vil han endnu ikke afsløre.

“Jeg har haft tre rigtig gode år i Nordsjælland, og jeg synes, det er på tide at prøve noget nyt og tage et skridt op i karrieren. Det har intet med de her økonomiske ting at gøre,” siger Nicolai Pedersen til TV2 Sport.

Publiceret 06 February 2018 09:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV