Mystikken breder sig:

Mand anholdt og løsladt igen i sag om skudhuller

Af
Martin Warming

Martin Warming

En 28-årig mand fra Hillerød har været anholdt og afhørt af politiet i forbindelse med sagen om skudhullerne i en ejendom i Slangerupgade i Hillerød.

Politiet stormede søndag den 28. januar ejendommen efter at have fået en anmeldelse om, at der var skudhuller gennem flere døre. Skudhullerne endte i en mur, oplyste politiet i en pressemeddelelse.

Kampklædte betjente stormede efterfølgende en lejlighed i ejendommen og kunne bekræfte, at der var tale om skudhuller efter et indtil videre ukendt våben.

Læs også: Stor politiaktion i Hillerød: skudhuller gennem flere døre

Og senere på dagen blev den 28-årige mand fra Hillerød, som politiet mener har en forbindelse til skudhullerne, anholdt og afhørt af politiet. Han blev dog løsladt igen senere på aftenen.

Politiet undersøger fortsat sagen og understreger, at der ikke er noget, der tyder på, at der er nogen der er kommet til skade i forbindelse med de skud, der altså angiveligt er blevet afgivet i ejendommen.

Poltiet vil på nuværende tidspunkt ikke sige mere af hensyn til den videre efterforskning. Det er derfor heller ikke muligt at få oplyst, hvornår skuddene er blevet afgivet - og ikke mindst hvorfor - og hvilken forbindelse den 28-årige mand har til ejendommen i Slangerupgade.

Politiet holder kortene tæt ind til kroppen af hensyn til den videre efterforskning. Foto: Martin Warming

Politiet holder kortene tæt ind til kroppen af hensyn til den videre efterforskning. Foto: Martin Warming

null

Publiceret 02 February 2018 00:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV