Vind billetter til Jan Gintberg i Hillerød

Tilmeld dig Hillerød Postens nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om billetter til Jan Gintbergs show i Hillerød

Af
Martin Warming

Martin Warming

Jan Gintberg kommer til Hillerød med sit nye show 'Gintberg red(d)er verden' onsdag den 16. maj, og nu giver Hillerød Posten dig mulighed for at vinde to billetter til showet med den populære stand-upper.

Vi sætter faktisk 2 x 2 billetter på højkant til Jan Gintbergs show i Hillerød. Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at tilmelde dig vores nyhedsbrev på www.hip.dk (klik på nyhedsbrev-boksen ude i højre side) inden fredag den 6. april, hvor vi trækker de to vindere, der altså hver får to billetter til showet. Hvis du allerede abonnerer på vores nyhedsbrev, behøver du ikke at røre en finger - så er du helt automatisk med i konkurrencen.

Jan Gintberg har sagt følgende om sit nye show:

“Jeg troede faktisk, jeg havde gjort det helt klart? Men nogen har åbenbart misforstået mig! Jeg har tænkt mig at rede verden. Ikke redde den for fanden! Vores sol brænder ud om fire milliarder år, og allerede om 1000 år mener fysikeren Stephen Hawking, at vi ikke længere kan bebo vores klode. Festivaltoilettet er så at sige, ved at være fyldt op til kanten. Men indtil da fortjener verden da et sidste lattervækkende komisk klarsyn. At få vandkæmmet og friseret de yderste lag. At blive gjort pæn og præsentabel, inden vi hiver splitten,” lyder det fra Jan Gintberg.

Du kan læse mere om showet på FrederiksborgCentrets hjemmeside.

Hillerød Postens nyhedsbrev:

Det er selvfølgelig helt gratis at modtage vores nyhedsbrev, der kommer en gang om dagen - og derudover hvis der sker noget helt særligt i Hillerød (breaking news). I nyhedsbrevet får du de seneste nyheder og annoncer fra hillerødområdet direkte i din mailboks, du kan se de seneste debatindlæg, og der er også direkte adgang til den elektroniske udgave af avisen.

Publiceret 02 February 2018 11:38

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV