Støt Nordsjælland Håndbold til en sejr på hjemmebane

Cheftræner Ian Marko Fog opfordrer alle til at komme til Helsingør-hallen mandag den 5. februar, hvor Nordsjælland skal møde KIF Kolding København. ”Vi har brug for jeres opbakning,” siger cheftræneren

Af
Af Claus Beyer

I første spillerunde efter EM-pausen skal Nordsjælland Håndbold op i mod KIF Kolding København.

Denne kamp har stor betydning for begge mandskaber, da KIF aktuelt ligger nummer 8 med 15 point, og Nordsjælland Håndbold ligger nummer 9 med 14 point.

Fik du læst: Nordsjælland har hatten i hånden: Nu går jagten ind på storsponsorer

KIF Kolding København møder til kampen i Helsingør op med en række store profiler – mest af alt bemærkes Magnus Landin samt Bo Spellerberg, som igen i denne sæson ligger højt på både topscorer og assist listen. Kampen bliver afgørende for om Nordsjælland skal blande sig i kampen om slutspillet og masser af flere fede oplevelser, så kom i hallen og støt drengene frem til sejr.

”Vi går på banen for at vinde hver gang, og det gør vi selvfølgelig også mod KIF Kolding København. Vi tabte det første opgør med fem mål på udebane i denne sæson til KIF, men der lavede vi også al for mange fejl i løbet af hele kampen. Vi skal finde det gode spil frem, som vi leverede mod eksempelvis Bjerringbro-Silkeborg, hvor vi kun lavede en enkelt fejl i kampen,” siger Ian Marko Fog til Hillerød Posten, og han lægger heller ikke skjul på, at holdet har brug for al den opbakning i Helsingør-hallen, som der kan fyldes ind i hallen.

Så mange tilskuere, som muligt

”Vi har brug for, at der kommer så mange tilskuere som muligt til at bakke os op. Det er vigtigt for at kunne vinde kampene på hjemmebane. Det er også vigtigt for håndbolden på Sjælland, at vi viser, at vi gerne vil have liga-håndbold. Det kræver mange tilskuere for også at kunne sælge Nordsjælland til sponsorerne. Kampen mod KIF Kolding København vises på TV-2, og det er et vigtigt udstillingsvindue for Nordsjælland Håndbold. Vi har klaret os meget bedre end eksperterne havde troet, og vi tror fortsat på, at vi kan levere et godt resultat i denne sæson. Derfor har vi også brug for den ekstra opbakning,” siger Ian Marko Fog, der håber at Nordsjælland kommer godt igennem denne sæson og at det lykkes Ringsted at sikre sig oprykning til Ligaen.

”Vi har brug for liga-mandskaber på Sjælland og det vil jo være fantastisk at kunne have et spændende Sjællands opgør i den kommende sæson”.

Kampen mod KIF Kolding København spilles i Helsingør-hallen mandag 5. februar klokken 19.30.

Publiceret 02 February 2018 06:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV