Big Fat Snake spiller sin sidste koncert på hjemmebane

Onsdag blev det offentliggjort, at den traditionsrige novemberkoncert med Blichfeldt & Co. i FrederiksborgCentret lakker mod enden

Af
Af Anne Lønstrup

I otte år har 3.000 mennesker fejret J-dag i FrederiksborgCentret i selskab med rockbandet Big Fat Snake. Overskuddet, som i 2017 beløb sig til 239.698 kroner, er gået til Hillerød Håndboldklub og Nordsjælland Håndbold, og alle har været glade.

Men onsdag var der kaldt til pressemøde i FrederiksborgCentret, hvor hovedbudskabet var, at koncerten, der falder 2. november i år, bliver den sidste med Big Fat Snakes deltagelse.

Læs også: Big Fat Snake stopper med at turnere

'Au Revoir Madame' hedder bandets afskedsturne. Og hvis nogen sidder derude og håber, at Big Fat Snake vil kunne overtales til fortsat at rocke FrederiksborgCentret på J-dag, så spilder de tiden. Forsanger Anders Blichfeldt, som bor i Hillerød, lød tværtimod overbevisende, da han slog fast, at novemberbyfesten med ham som forsanger er på vej til at takke af.

”Big Fat Snake stopper med at spille og med at turnere efter 2018. Sådan er det. Det er efterhånden 28 år siden, vi startede. Jeg er nu 54 år og vil gerne have tid til alle mulige andre projekter,” siger Anders Blichfeldt, som glæder sig til at kunne prioritere sin familie og venner efter at have forsømt de fleste private fester gennem årene på grund af engagementer med Big Fat Snake.

”Men jeg lover, at vi vil gøre alt, hvad vi kan for at sige farvel med manér,” siger han om afslutningskoncerten.

Anders Blichfeldt vil nu kaste sig over jobbet som tv-vært, tage ude med guitaren og fortælle røverhistorier, opholde sig mere i sit hus i Frankrig og skrive musik til en musical.

Fed oplevelse

Blandt de mange på arrangørsiden, blandt sponsorerne og de frivillige udtrykkes der stadig håb om, at det kan lægge et vist pres på Big Fat Snake, når koncerten formentlig igen i år bliver et brag af en fest.

”Men lykkes det ikke at få Big Fat Snake tilbage, må vi finde et andet øldrikkende orkester. Det har alle årene været en rigtig fed oplevelse at holde Hillerøds største efterårsfest, hvor folk hygger sig på kryds og tværs,” siger Carsten Larsen, direktør i FrederiksborgCentret.

Koncerten, der som nævnt foregår samme dag, som juleøllen frigives, bliver en 'walk down memory lane', hvor Big Fat Snake spiller alle deres største hits lige fra 'Fight for Your Love' og 'Peace Like in Heaven' til 'Bonsoir Madame'. Dørene åbner klokken 19.30, og Big Fat Snake går på klokken 20.59.

Publiceret 30 January 2018 20:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV