DEBAT:

"SF siger tak for tilliden"

Rikke Macholm Løngangsgade 27 og Peter Langer Foderknægtsvej 14 SF's byrådsgruppe

I SF er vi utrolig glade for den opbakning og tillid, vi fik fra borgerne ved valget til byrådet. En stor tak til de 1.856 vælgere, der satte deres kryds ved SF. Vi gik frem til to mandater, og med 6,5 procent af vælgerne blev vi kommunens trediestørste parti.

Det skyldes ikke hverken mange store annoncer eller flere tusind plakater, men snarere vores tætte fokus på emner, der optager mange borgere: Arkitektur og byplanlægning, trafik, et bedre børneliv, mere kultur og borgerinddragelse.

Derfor er vi meget tilfredse med den kommende udvalgsstruktur, hvor netop SF's valgtemaer bliver opprioriteret. Vi håber på at komme til at arbejde med så mange gode SF-dagsordener som muligt i vores udvalgsarbejde.

Vi kan næsten ikke vente med at komme i gang med arbejdet. Vi vil sammen med jer borgere og det øvrige byråd gøre alt for at leve op til tilliden. Men borgerinddragelse kræver også aktive borgere, så derfor vil vi meget gerne lytte – og have hjælp til arbejdet.

Der er plads til flere medlemmer i SF. Fortæl os gerne, hvad I mener og tænker, der skal til - det er forudsætningen for et dynamisk og velfungerende bystyre.

Peter Langer.

Peter Langer.

Publiceret 11 December 2017 15:00

SENESTE TV