Danmarks største Fiat-forhandler åbner i Hillerød

Torsdag får Hillerød et nyt autohus, når Fiat slår dørene op på Sigrunsvej. Her kan kunderne fremover se Danmarks største udvalg af de italienske personbiler og varevogne.

Af
Af Esben Mønster-Kjær

De sidste fliser mangler at blive lagt udenfor, men ellers er alt parat hos Fiat. Den klassiske Fiat 500 står opstillet i flere farver, en færdig-indrettet varevogn kan tages i brug med kort varsel, og billeder af Toscanas smukke bakkelandskab fuldender stemningen af Italien.
Torsdag den 16. november åbner det nye autohus på Sigrunsvej 1 over for Bauhaus og Burger King. Italien er tema for en reception, hvor bil-interesserede bliver forkælet med friskbagt pizza, siciliansk is og et udvalg af støvlelandets mange forskellige drikkevarer.

Alle modeller hjemme

Era Biler står bag byggeriet af det 1.500 kvadratmeter store showroom. Auto-forhandleren overtog salget af Fiat i Hillerød for to år siden, men indtil nu har de italienske biler blot haft lidt plads på Gefionsvej, hvor Era i forvejen driver et Toyota-hus.
Begejstringen stråler ud af Morten Bannebjerg Petersen og Jesper Mick Hansen, der sammen skal drive den nye bilforretning. Makkerparret står for salget af henholdsvis varevogne og personbiler, som begge får helt særlige forhold på Sigrunsvej.
“Vi bliver Danmarks største Fiat-forhandler. Som de eneste i landet har vi alle modeller stående, så kunderne kan prøve at sidde bag rattet,” fortæller Jesper Mick Hansen.
Udover pladsen i det højloftede autohus har han og Morten Bannebjerg Petersen også 6.500 kvadratmeter udendørs, hvor Fiat-biler allerede står på lange rækker.

Morten Bannebjerg Petersen (til Venstre) og Jesper Mick Hansen skal sammen drive det nye bilhus på Sigrunsvej. Foto: Esben Mønster-Kjær

Morten Bannebjerg Petersen (til Venstre) og Jesper Mick Hansen skal sammen drive det nye bilhus på Sigrunsvej. Foto: Esben Mønster-Kjær

Få varevognen med

Varevogne får høj prioritet i det nye lokale. Morten Bannebjerg Petersen skal sælge Fiat-modeller som Ducato og robuste Iveco-varevogne, som også er en del af den italienske bilproducents sortiment. Som noget usædvanligt kan han tilbyde firmaer og selvstændige håndværkere køretøjer med kort varsel.
“Normalt kan klargøring tage otte, 12 eller helt op til 18 uger. Vi vil have et udvalg af varevogne, der er klar til brug,” forklarer Morten Bannebjerg Petersen.
Fra lokalet i Hillerød dækker han salget i store dele af Nordsjælland.

Det nye bilhus bliver Danmarks største Fiat-forhandler. Foto: Esben Mønster-Kjær

Det nye bilhus bliver Danmarks største Fiat-forhandler. Foto: Esben Mønster-Kjær

Byggeriet er gået stærkt

Tilbage i marts 2017 viste kun et par grøfter i landskabet, at en ny bygning var undervejs på Sigrunsvej. En måned senere var gulvet lagt, og taget kom først på i løbet af sommeren, men nu står Danmarks største Fiat-forhandler klar.
Måske er selv flise-arbejdet afsluttet, når Morten Bannebjerg Petersen og Jesper Mick Hansen inviterer til italiensk stemning ved receptionen torsdag.
Tilmelding kan ske pr. mail til Era Biler: mail@erabiler.dk.

null

Publiceret 15 November 2017 06:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV