Butiksnyt:

Inspiration i Slotsgade bliver til Imerco Home

Efter Imercos overtagelse af Inspiration bliver butikken i Slotsgade næste år til en Imerco Home-butik

Inspiration i Slotsgade får i 2018 et nyt skilt over døren: Imerco Home.
Det sker som en del af Imercos overtagelse af kæden Inspiration og deres lancering af det nye butikskoncept Imerco Home.
I Hillerød fortsætter både Inspiration i Slotsgade og Imerco i SlotsArkaderne, som vi kender dem, resten af 2017. I 2018 bliver Inspiration i Slotsgade så til Imerco Home som en del af den relanceringskampagne, Imerco kommer til at køre.
Det fortæller Imercos administrerende direktør Frederik Brønnum til Hillerød Posten:
“Som udgangspunkt fortsætter vi med de samme butikker, de samme ansatte og de samme butikschefer. Så i første omgang handler det kun om et nyt facadenavn, og så kigger vi butikkerne igennem én efter én og giver hele kæden et generelt løft,” siger han.
Læs også: Kvindelig bilist kørte i kanal ved slottet

Ingen betydning for gavekort

Har man et gavekort til Inspiration, eller får man for eksempel en julegave fra Inspiration, bliver der heller ingen problemer med at købe eller bytte:
“Har man et gavekort eller en gave fra Inspiration, kan man stadig bruge eller bytte det i Imerco i det nye år,” siger direktøren.
Fik du læst: Dronningen kommer til festgudstjeneste i Slotskirken

25 bedst placerede

Imerco har i dag 155 butikker i landet. De overtager de 25 største og bedst placerede Inspirationbutikker i landet. De resterende 20 Inspiration-butikker kører videre under andet navn af den hidtidige ejer 3C Retail A/S. Derefter udfases navnet Inspiration.
Frederik Brønnum mødtes torsdag morgen med butikscheferne i de 25 butikker, hvoraf hillerød-butikken altså er den ene. Butikscheferne tog positivt imod Imercos planer, fortæller han:
“De glæder sig”.
De 25 butikker har en samlet årlig omsætning på 350 millioner kroner, oplyste Imerco i pressemeddelelsen torsdag.

Ingen lukninger

Der er ingen planer om at lukke hverken Imerco i SlotsArkaderne eller Inspiration i Slotsgade, fortæller han:
“De er begge butikker, som går rigtig godt, så vi er kun interesserede i at fastholde dem. Vi har købt butikkerne, fordi vi gerne vil drive dem og ikke lukke dem,” siger han.

Potentiale i indretning

Imerco Home skal på landsplan være 40-50 større butikker, der udover Imercos grundsortiment har særligt fokus på bolig og indretning. Der kommer blandt andet møbler, tekstiler og lamper på reportoiret.
”Vi ser et stort potentiale i at satse mere på bolig og indretning. I de nye Imerco Home-butikker vil kunderne møde en anderledes og mere spændende butiksoplevelse med nye varer og større fokus på bolig og inspirerende indretning,” udtaler Frederik Brønnum i pressemeddelelesen.
Konkurrencemyndighederne har været et år undervejs med en afgørelse omkring Imercos overtagelse af Inspiration, efter det først kom frem i september 2016.
Ejer Mikael Goldschmidt er tilfreds med, at det nu er muligt at føre planerne ud i livet og glæder sig “rigtig meget til at byde alle de dygtige Inspiration-medarbejdere varmt velkomne i vores store Imerco-familie,” udtaler han i pressemeddelelsen.

null

Publiceret 17 August 2017 16:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV