En 58-årig fik ubetinget fængselsstraf efter blandt andet at forsøge at spænde ben for en kvinde. Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

En 58-årig fik ubetinget fængselsstraf efter blandt andet at forsøge at spænde ben for en kvinde. Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Ny dom i nabosag fra Meløse

Af
Jens Berg Thomsen

En nu 58-årig mand fra Birkehøjvej i Meløse har fået en ny dom efter en årelang uenighed om retten til at bruge en del af vejen. Forleden afsagde Retten i Hillerød en dom, der lød på 30 dages ubetinget fængsel.

I dommen står der, at den 58-årige var tiltalt for at have forsøgt at spænde ben på en nabo, der er en kvinde i midt i 80'erne. Det var sket den 25. januar i år. Retten fandt manden skyldig ud fra et vidneudsagn om, at han havde strukket benet ud foran kvinden.

Derudover havde manden den 23. november sidste år gravet en rende på en længde af omkring tre meter og en dybte på omkring 50 centimeter. Renden var blevet dækket over med blandt andet pap og halm. En kvinde havde opdaget renden og havde undgået den. Det gjorde en mandlig betjent ikke, og han faldt ned i renden.

Den tiltalte nægtede på forhold at være skyldig. Staffen var blandt andet gjort ubetinget, da den 58-årige i 2018 fik en straf på 40 dages fængsel ved Landsretten.

Hillerød Posten har over flere år skrevet om uenigheden, der har kostet den 58-årige flere domme.

Publiceret 24 May 2019 19:00