Fire personer er kørt til kontrol på skadestuen efter uheldet. Foto: Local Eyes

Fire personer er kørt til kontrol på skadestuen efter uheldet. Foto: Local Eyes

Ambulance og personbil stødt sammen: Fire personer kørt på hospitalet

Af
Martin Warming

OPDATERET TORSDAG DEN 25. APRIL KLOKKEN 09.07: Politiet oplyser på Twitter, at alle personer - inklusiv patienten i ambulancen - er sluppet med en chokerende oplevelse og lidt ømhed

En ambulance, der med udrykning var på vej til Hillerød Hospital med en patient, stødte onsdag eftermiddag sammen med en personbil i krydset Tambsborgvej/Skansevej ved REMA 1000 i Hillerød.

Politiet kender endnu ikke de nærmere omstændigheder omkring ulykken, fortæller vagtchef Søren Bjørnestad fra Nordsjællands Politi til Hillerød Posten.

"Der er umiddelbart ingen, der er kommet alvorligt til skade, men fire personer er blevet kørt til kontrol på skadestuen. Jeg ved dog ikke, hvad de skal undersøges for, og om der er tale om passagerer fra personbilen eller ambulancen - eller begge dele," fortæller vagtchefen.

Krydset var onsdag eftermiddag delvist spærret, men Søren Bjørnestad forventede kort før klokken 18, at der ville være ryddet op efter uheldet omkring klokken 18.30.

"Nu skal vi have undersøgt, hvordan uheldet kunne ske, og hvordan farverne på lyssignalerne har været," siger vagtchefen.

Der blev sendt tre ambulancer af sted til uheldet, tilføjer Søren Bjørnestad.

Se flere fotos og vidoer på Localeyes.dk

Uheldet skete i krydset Tamsborgvej/Skansevej. Foto: Henrik Svendsen/BYRD

Uheldet skete i krydset Tamsborgvej/Skansevej. Foto: Henrik Svendsen/BYRD

Publiceret 24 April 2019 17:19