LocalEyes har taget dette foto fra stedet. Foto: LocalEyes

LocalEyes har taget dette foto fra stedet. Foto: LocalEyes

Stor politiaktion i Skævinge i nat

Politiet har gennemsøgt ejendom på Borupvej, som går fra Skævinge til Gørløse

Politiets særlige efterforskningsenhed rykkede torsdag aften og natten til fredag ud til en ejendom i Skævinge, skriver Ekstra Bladet.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har enheden arbejdet med politihunde og skovle omkring et hus på Borupvej. Der blev også kaldt efter assistance fra Beredskabsstyrelsen i Hedehusene.

Efterforskningsenheden mødte ifølge Ekstra Bladet frem med lyskanoner, som oplyste et stort naturområde ved huset, der samtidigt blev gennemgået nøje.

På billederne, som Ekstra Bladet er i besiddelse af, fremgår det, at der har været sat mange politifolk, beredskabspersonel og endda hjemmeværnsfolk ind ved ejendommen.

OPDATERING FREDAG KLOKKEN 09.41: Sagen drejer sig sandsynligvis om ulovlig besiddelse af våben og narkotika, og en er anholdt i sagen og fremstilles i grundlovsforhør i Retten i Hillerød ved middagstid i dag, fredag.

Politiet vil dog ikke uddybe over for Ekstra Bladet, hvad de søger efter i Skævinge, eller om der er nogen, der blevet anholdt i forbindelse med aktionen:

"Vi har været ude ved ejendommen i forbindelse med en efterforskning. Men ellers har jeg faktisk ikke flere kommentarer," siger vicepolitiinspektør ved Københavns Politi, Mads Helios til Ekstra Bladet.

Publiceret 11 January 2019 08:44