En nu 29-årig erkendte sig skyldig i at have brugt sin ekskærestes NEM-id til at låne penge til sig selv. Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Mand blev forleden dømt for helt umotiveret at have slået en anden mand ned i bodegaen Jernstangen. Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Bodega-slagsmål: Slog med billardkø

28-årig mand dømt for tilsyneladende umotiveret overfald i bar

Af
Mette Dolmer Thygesen

En 28-årig mand skal 60 dage i fængsel, efter han 27. september sidste år overfaldt en anden mand med en billardkø på bodegaen Jernstangen på Nordre Jernbanevej i Hillerød.

Ifølge anklageskriftet havde den 28-årige taget en billardkø i hånden, og med køen i den lukkede næve slog han flere gange en mand, som sad i baren, i ansigtet. Manden faldt om på gulvet, og da sparkede den 28-årige ham på kroppen. Han blev efterfølgende undersøgt på skadestuen.

Den 28-årige nægtede sig skyldig, men retten lagde vægt på udsagn fra vidner og fra manden, som blev overfaldet.

"Helt uforberedt"

Den 28-årige er ikke tidligere straffet af betydning for sagen. Ifølge Kriminalforsorgen var han egnet til at modtage en betinget dom, såfremt han indgik i et ’anger management’-forløb, står der i domsbogen.

Men retten lagde vægt på, at den 28-årige tilsyneladende uden forudgående provokationer opsøgte manden, som han slog og sparkede, i baren. Desuden mente retten, at volden var ”ikke ubetydelig”, og at manden sad ”helt uforberedt i baren”, da han blev overfaldet bagfra. Dommen blev derfor ikke betinget.

Den 28-årige skal desuden betale sagens omkostninger.

Publiceret 03 January 2019 10:00