En 13-årig dreng har anmeldt et overfald, som fandt sted i østhuset ved Grønnevang Skole tirsdag aften. Arkivfoto: Jens berg Thomsen

En 13-årig dreng har anmeldt et overfald, som fandt sted i østhuset ved Grønnevang Skole tirsdag aften. Arkivfoto: Jens berg Thomsen

13-årig holdt fast og sparket af fem andre i Østhuset: "Vi er ved at undersøge, hvad der er sket"

En 13-årig dreng har anmeldt, at han tirsdag aften blev overfaldet af fem andre med flere slag og spark i Østhuset

Af
Mette Dolmer Thygesen

Fem gerningsmænd overfaldt tirsdag aften en 13-årig dreng i Østhuset på Tolvkarlevej ved Grønnevang Skole, oplyser Nordsjællands Politi.

Ifølge anmeldelsen blev den 13-årige dreng, som bor i Hillerød, omkring klokken 19.12 holdt fast på en gymnastikmadras og tildelt flere slag og spark. Det lykkedes den 13-årige at vriste sig fri og få hjælp af en medarbejder i ungdomsklubben, beretter politiets døgnrapport.

Kigger på sagen med stor alvor

Kommunen er ved at undersøge, hvad der er sket, siger Sarah de Masi, som er fungerende leder for Østhuset og souschef i skoleafdelingen:

"Vi er ved at undersøge med de medarbejdere, der var på stedet, hvad det er sket. Pt. kan vi ikke sige mere - andet end at det er noget, vi kigger på med stor alvor".

De involverede personer kender hinanden, da de er brugere af huset, men hvad motivet og årsagen til hændelsen er, er politiet ved at undersøge.

"Vi følger politiets undersøgelse meget tæt, og vi må afvente, hvad anmeldelsen bringer med sig, og så lave en handleplan. Det er ikke noget, vi har oplevet før," siger Sarah de Masi, som har været tilknyttet huset siden 1. februar.

Publiceret 28 November 2018 13:51