Politiet havde mandag morgen klokken 7 modtaget ni anmeldelser om indbrud i Hillerød i løbet af weekenden. Modelfoto

Politiet havde mandag morgen klokken 7 modtaget ni anmeldelser om indbrud i Hillerød i løbet af weekenden. Modelfoto

Travl weekend for indbrudstyvene

Beboerne var hjemme og lå og sov, da en tyv brød ind i en villa på Gl. Holmegårdsvej natten til søndag

Af
Martin Warming

112 Indbrudstyvene har haft usædvanligt travlt i den forgange weekend.

Hos Nordsjællands Politi havde man mandag morgen klokken 7 fået ikke færre end ni anmeldelser om indbrud i Hillerød, der er blevet begået fra fredag morgen til mandag morgen.

Det er blandt andet gået udover villaejere på Rosenvej, Birkehaven, Rørmosevej, Gribskovvænget og Harestien, skriver politiet i sin elektroniske døgnrapport.

Og ved et indbrud i en villa på Gl. Holmegårdsvej var husets beboere hjemme, mens tyven listede rundt i huset. Indbruddet er blevet begået i tidsrummet fra søndag klokken 1 til søndag morgen klokken 9, hvor beboerne lå og sov. Tyven er kommet ind via en ulåst hoveddør, og der er blandt andet blevet stjålet sko, et ur, en rygsæk og en pengepung indeholdende diverse kort.

Også på Holmegårdsvang er en tyv kommet ind via en ulåst hoveddør. Her er der blevet stjålet et kamera, en mobiltelefon, smykker og en bærbar computer.

Det er primært spillekonsoller, computere, tablets og smykker, der er blevet stjålet i forbindelse med weekendens mange indbrud.

Det er dog ikke kun i Hillerød, at indbrudstyvene har haft travlt. Nordsjællands Politi havde mandag morgen klokken 7 modtaget 52 anmeldelser om indbrud i hele politikredsen i løbet af weekenden - og det er markant flere end en normal weekend.

Publiceret 26 November 2018 11:27