En 23-årig mand fra Hillerød er blevet anholdt og sigtet for 30 indbrud og tyverier. Arkivfoto Arkivfoto.

23-årig mand fra Hillerød anholdt: "Det er naturligvis en alvorlig sag"

Nordsjællands Politi har torsdag anholdt en 23-årig mand fra Hillerød, som sættes i forbindelse med den seneste tids omfattende indbrud i og tyverier fra Fakta- og Netto-butikker flere steder på Sjælland.

Den 23-årige er sigtet for omkring 30 tilfælde af tyveri af særlig grov beskaffenhed efter straffelovens §286, skriver Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

"Det er naturligvis en alvorlig sag, når der er tale om så mange forhold. En ting er, at gerningsmanden er sluppet af sted med et beløb i kontanter fra Safepay-maskinerne, men dertil kommer, at skaderne på butikkerne er meget omfattende, og vi er derfor meget tilfredse med, at vores efterforskning bar frugt og førte til anholdelsen," lyder det fra vicepolitiinspektør i Nordsjællands Politi Lau Lauritzen i pressemeddelelsen.

Den anholdte skal fremstilles i grundlovsforhør i dag klokken 13.00 ved Retten i Helsingør. Af hensyn til politiets efterforskning af sagen, vil der blive begæret lukkede døre til grundlovsforhøret.

Da der fortsat efterforskes i sagen, og da der forventes yderligere anholdelser, har Nordsjællands Politi på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer til sagen.

mw

Publiceret 23 November 2018 11:47