Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Løslod mand efter røveri - så slog han til igen

Lagde seddel på disken og fik penge

Af
Jens Berg Thomsen

En 50-årig mand er igen på fri fod, efter han blev løsladt mandag af Nordsjællands Politi. Manden indfandt sig lørdag aften klokken 19.42 i Paradis Is i Slotsgade, hvor han lagde en seddel på kasseapparatet med en besked om, at "dette er et røveri," og "giv mig alle sedlerne".

Mandag morgen kunne politiet så anholde den 50-årige, og der blev kaldt til grundlovsforhør i Retten i Hillerød. Det blev dog aflyst, da politiet vurderede, at "der ikke var tilstrækkeligt grundlag" til at fremstille manden, der derfor blev løsladt.

Nu er Nordsjællands Politi så sikre på, at den samme mand mandag aften klokken 17.29 i tøjbutikken NoaNoa og lagde en seddel med samme ordlyd. Dog havde manden denne gang en pistollignende genstand med sig i lommen, fortæller politiet.

"Vi mener, det er den samme," siger politikommissær Henrik Rasmussen fra Nordsjællands Politi.

Ved det første røveri, har politiet skrevet på døgnrapporten, at manden fik penge med fra kasseapparatet. Det fik han også i anden omgang.

Politiet har valgt at frigive signalement af den 50-årige, der lyder på: Mand, 180 centimeter høj, spinkel af bygning og hvid i hudfarven. Manden bar blå jakke med hætte, sandfarvede skibukser med sorte seleer og blå gummihandsker. Han havde fuldskæg og talte dansk.

OBS Hillerød Posten blev først oplyst af politiet om, at røveriet i ParadisIs fandt sted søndag aften, men det korrekte er altså lørdag, oplyser ParadisIs. Vi beklager fejlen.

Publiceret 11 September 2018 13:59